Aparat de Aer Conditionat Clima Mobila Portabila Maltec 8000 BTU, 2.4kW, Suprafata 15mp, Display LCD, Telecomanda, Racire, Dezumidificare, Purificare, Ventilatie si Filtru

Acest produs nu mai face parte din oferta ManiaMall
Vezi produsele din oferta ManiaMall

Descriere Produs

Aparat de Aer Conditionat Clima Mobila Portabila Maltec 8000 BTU, 2.4kW, Suprafata 15mp, Display LCD, Telecomanda, Racire, Dezumidificare, Purificare, Ventilatie si Filtru


Aparat de aer conditionat cu eficienta ridicata si capacitate racire 2.4kW. Functiile incorporate de racire, dezumidificare, purificare si ventilatie fac aparatul sa devina achizitia perfecta pentru orice spoatiu, atat pentru birou cat si pentru acasa. Zgomotul redus pe care-l produce atunci cand functioneaza, nu o sa va deranjeze in timpul muncii.


Specificatii:
-Capacitate racire: 2.4kW.
-Putere consum: 880W.
-BTU: 8000.
-EER (performanta): 2.64
-Agent racire: R410A.
-Telecomanda: Da.
-Dezumidificare/uscare: 21.6L/zi.
-Debit de aer unitate interna: 300m3/h.
-Suprafata acoperire:10-15m3.
-Greutate: 21kg.
-Dimensiuni: 30.5x67.8x32.8


Setul include:
-Aparat aer conditionat KLP-8000KWA.
-Telecomanda control.
-Furtun iesire.
-Banda montare.


Aparatul este foarte usor de folosit, poate raci pana la temperatura de 16 grade celsius. Are 4 functii si 4 moduri de lucru pentru un efect optim:
-raceste.
-usuca.
-curata/purifica.
-full option.


Dispozitivul utilizează un lichid de răcire pentru a reduce temperatura aerului sufocant. In plus, pentru un efect optim, setul include o țeavă și o bandă pentru drenare. Setul este extrem de simplu de asamblat si folosit, toate partile pot fii foarte usor asamblate si dezasamblate.

Designul sau elegant se potriveste in orice incapere, in special in birouri, nu este mare si nu va incurca.

Setari simple cu ajutorul telecomenzii de control de la distanta. Dupa ce ati conectat dispozitivul, nu este nevoie sa va deplasati pana la acesta pentru setari, puteti sa faceti asta cu ajutorul telecomenzii.

Filtrul îndepărtează microbii și praful din mediul înconjurător, in acest mod va puteti bucura de aer curat. Este foarte usor de curatat, se introduce doar in apa calda pentru aproximativ o jumatate de ora, apoi se usuca.

Aparatul de climatizare are 2 optiuni de drenaj: rezervorul incorporat care trebuie golit dupa umplere sau conducta de drenaj la rezervorul extern care poate fi conectata permanent.

Rotile aparatului ajuta la transportul acestuia. Datorita acestora nu este nevoie sa ne suprasolicitam, ridicandu-l.

Grilele reglabile de pe ventilator permit direcționarea aerului către un anumit loc, datorită căruia putem răci în mod optim camera.

Afisajul LCD indica temperatura setata a dispozitivului si in acelasi timp este folosit si pentru a selecta modurile de lucru.

Kitul pentru eliminarea caldurii include furtun de evacuare si banda pentru montarea pe fereastra, cu scopul de a disipa caldura.


Functii de protectie a dispozitivului:


-Protectie anti-inghet: în modul de răcire, absorbție a umezelii sau în starea de repaus, în cazul în care temperatura aerului expulzată este prea scăzută, dispozitivul trece automat la starea de protecție.

-Protectie impotriva inundatilor: cand apa din rezervor depaseste nivelul de siguranta, dispozitivul produce un sunet si ledul pentru rezervor prin incepe sa lumineze intermitent.

-Auto-dezghetare/oprire: dacă unele elemente îngheață, dispozitivul se va opri pentru a le dezgheța.

-Protectie compresor: pentru a prelungi durata de viață a compresorului, acesta are o întârziere de 3 minute după pornire, ceea ce îi împiedică reactivarea prea rapidă.
Producator: Maltec
Cod: MLS2-KLP-8000KWA

Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Produsele Verii