RESIGILAT Aparat de Aer Conditionat Mobil Portabil 3-in-1 cu Functie de Umidificator, Purificator Ionizare si Racire 60W cu Telecomanda, 3 Viteze si Timer

Acest produs nu mai face parte din oferta ManiaMall
Vezi produsele din oferta ManiaMall

Descriere Produs

Resigilat :

Aparatul este nou in stare perfecta de functionare beneficiaza de garantie si toate accesoriile.

Pretul este redus cu 100 lei.

Ambalaj original deschis, zgarieturi fine

Aparat de Aer Conditionat Mobil Portabil 3-in-1 cu Functie de Umidificator, Purificator Ionizare si Racire 60W cu Telecomanda, 3 Viteze si Timer


SPECIFICAȚII:
-putere: 60W
-sursa de alimentare: 220-240V, 50Hz
-rezervor: 8 l
-dimensiuni: 28/32/70cm
-lungime cablu: 170cm
-telecomanda: până la 6 m; unghi până la 60 °
-telecomandă: 2 baterii AAA de 1,5 V (nu sunt incluse)
-greutate set: 6,75 kg.
-greutate cu ambalaj: 8 kg.


Setul include:
- aparat aer conditionat.
-telecomandă (sursă de alimentare 3 baterii AAA - nu este inclusă).
-2 recipiente pentru gheata.
-roti.


Microclimatul adecvat al camerelor influentează bunăstarea persoanelor care locuiesc în ele și, prin urmare, starea lor fizică și eficiența muncii. Aparatul de aer condiționat mobil 3in1 este un dispozitiv compact care poate fi ușor instalat în casa sau biroul dvs. și astfel sa vă bucurați de confortul caracteristicilor disponibile imediat după pornire.


Modul de funcționare a ventilatorului permite fluxul de aer în sine. Funcționează pe o scară în trei puncte (L- lent, M- mediu, H- rapid). Ventilatorul este utilizat și pentru celelalte moduri. Modul de umidificare, folosind o pompă încorporată, transferă umezeala din rezervorul principal de apă către sistemul de umidificare care îl introduce și îl distribuie în jurul încăperii. In modul de aer condiționat, care reduce în mod eficient temperatura din interior; pentru a fi utilizat cu apa rece sau suplimentar, se adaugă un recipient cu apă două recipiente de răcire, care sunt incluse.


Echipamentul, în afară de modul de alimentare cu aer, umidificare și aer condiționat, are și funcția SWING, care distribuie aerul în mod egal prin mișcarea automată a grilelor. De asemenea, este posibilă ajustarea manuală a direcției verticale a fluxului de aer. Grilele reglabile manual pot fi adaptate cerințelor individuale și necesităților. Această opțiune ajută, de asemenea, la o distribuție mai eficientă a fluxului de aer și, astfel, accelerează procesul de ventilație, umidificare și aer condiționat a încăperii.


Aparatul de aer condiționat portabil 3-în-1 are de asemenea o funcție TIMER care vă permite să setați timpul de funcționare al dispozitivului până când acesta se opreste automat. Intervalul de timp este de la 0.5h la 7.5h. Controlul dispozitivului este posibil și cu ajutorul telecomenzii. Telecomanda cu baterii (bateria nu este inclusă) funcționează la o distanță de până la 6 metri și la un unghi de până la 60 °. Are butoane care activează și dezactivează alimentarea cu aer condiționat și toate funcțiile suplimentare.
Producator:Malatec
Cod:MXY10-6042

Atașamente

Manual de utilizare (Aparat_aer_conditionat_MXY-6042.pdf, 195 Kb) [Descarcare]

Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Produsele Verii