Aparat Multifunctional de Curatat pe Aburi HDS 6000W pentru Pardoseli si Covoare, Rezervor 1.4L + Accesorii Incluse

340.99 RON
Scurta descriere:
Specificatii tehnice:-Putere: 1500 W.-Capacitate rezervor: 1.4L.-Presiune: 4 bar-Temperatura: Până la 135 ° C.-Numărul de elemente: 20.-Lungimea cablului: 2.5 m.-Lungime extensie mop: 100 cm.-Lung...
MLS-HDS6000W
3 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Aparat Multifunctional de Curatat pe Aburi HDS 6000W pentru Pardoseli si Covoare, Rezervor 1.4L + Accesorii Incluse

Specificatii tehnice:
-Putere: 1500 W.
-Capacitate rezervor: 1.4L.
-Presiune: 4 bar
-Temperatura: Până la 135 ° C.
-Numărul de elemente: 20.
-Lungimea cablului: 2.5 m.
-Lungime extensie mop: 100 cm.
-Lungime extensie flexibila: 190 cm.
-Flux de abur: 35g / min.
-Capete suplimentare.
-Dimensiuni ambalat: 42 x 32 x 32 cm.
-Greutate: 5.7 kg.
-Garanție 24 de luni.


Setul include:
-Dispozitiv de curatat cu abus HDS6000W.
-3 parti tub mop.
-capat mop.
-2 microfibre mare + mica.
-capat pentru materiale.
-capat pentru ferestre.
-extensie flexibila.
-palnie.
-recipient de măsurare.
-capat cu perie de nylon.
-capat curbat.

Dacă sunteți unul dintre acei oameni care iubesc perfecțiunea în tot ceea ce fac, aparatul nostru pe aburi a fost creat doar pentru dvs!
Este un dispozitiv multifuncțional care vă va ajuta să scăpați de pete și murdărie greu de scos. Datorita acestui aparat, veți scăpa de toate impuritățile rămase pe panouri, linoleum sau podele într-un timp foarte scurt, si nu numai! Mopul nostru a fost proiectat astfel încât să puteți curăța chiar si covoarele!

Dispozitivul utilizează abur sub presiune înaltă pentru a face ca fiecare loc să strălucească. HDS6000W include numeroase atașamente pentru a facilita munca. Printre acestea se numără furtunul de extensie - facilitează perfect curățarea în locuri inguste. Cel mai mare avantaj este și posibilitatea utilizării dispozitivului ca mop de podea.

Rezervorul de 1.4L nu necesită o încărcare constantă. Interiorul rezervorului este realizat din aluminiu, astfel încât să nu corodeze și să poată menține o presiune ridicată. Carcasa din plastic PP și PA este, de asemenea, rezistentă la agenți corozivi. Înainte de a începe lucrul, puneți apa in rezervor, porniți dispozitivul și așteptați aproximativ 4 minute.

Noul dispozitiv are incorporata protectie împotriva încălzirii rezervorului, cand nu este apă, deconectând sursa de alimentare în momentul utilizării. Datorită termostatului, se poate obține o temperatură de 135 ° C, care dezinfectează suprafețele curățate. Dispozitivul are o supapă de siguranță care va reduce automat presiunea dacă este prea mare. Echipat cu o priză de împământare și un cablu izolat, acesta va oferi utilizatorului o siguranță.


Datorita tehnologiei, putem seta temperatura și presiuna, astfel încât să putem curăța murdăria și petele de pe pardoseli, uși, ferestre, haine, covoare. Dispozitivul poate fi de asemenea utilizat pentru dezinfecția suprafețelor fără utilizarea detergenților.


Interiorul rezervorului este realizat din aluminiu, astfel încât să nu corodeze și să mențină o presiune ridicată. Carcasa din plastic PP și PA este, de asemenea, rezistentă la agenți corozivi.
Economisire energie.
Izolația dublă protejează împotriva pierderii de temperatură, astfel încât dispozitivul să nu utilizeze prea multă energie electrică pentru încălzirea apei.


Ușor de utilizat! Când este conectat la sursa de alimentare, aparatul începe să încălzească imediat apa. Când atinge temperatura corectă, apăsați butonul și aburul va fi pulverizat. Cu setul de capete inclus, dispozitivul este ușor de utilizat și multifuncțional.

Capete compatibile - Fiecare element poate fi combinat pentru a face curățarea cât mai comodă posibil și pentru a ajunge în locuri greu accesibile. Dispozitivul este multifuncțional, îndeplinește toate funcțiile atât de mop, cât și de filtru de aburi.


Producator:MalTec
Cod:MLS6-HDS6000W

Atașamente

Manual de utilizare (MALTEC_HDS_6000W-_ro.pdf, 1,439 Kb) [Descarcare]

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...