Aparat pentru 24 forme de nuci MESKO, placi neaderente, Putere 1600W, culoare negru

Producator: Mesko
139.99 RON
Scurta descriere:
Aparatul va permite să coaceți până la 24 jumătăți de nuci odata in doar cateva minute. Un aparat confortabil datorita manerelor termoizolante si a invelisului neaderent al placilor. Coacerea v...
ADL-MS3041
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Aparat pentru 24 forme de nuci MESKO, placi neaderente, Putere 1600W, culoare negru
Aparatul va permite să coaceți până la 24 jumătăți de nuci odata in doar cateva minute. Un aparat confortabil datorita manerelor termoizolante si a invelisului neaderent al placilor. Coacerea va dura până la 2 minute, datorită puterii mari de 1600W.O soluție inteligentăRețeta pentru nuci poate fi găsită în majoritatea locuințelor și, cu siguranță, aproape toată lumea a avut ocazia să încerce această delicatesă cel puțin o dată. Dispozitivul nostru vă va permite să pregătiți 24 de jumătăți la un singur ciclu de coacere. Puterea maximă a dispozitivului este de 1600 W. Datorită acesteia, ciclu de coacere durează doar 2 minute. Această caracteristică este utilă atunci când vizitatorii neașteptati vă vizitează și când doriți să îi surprindeți cu ceva dulce.Comoditatea utilizării aparatului este influențată în primul rând de placile neaderente. Datorită acestui lucru, nu numai că veți elimina rapid nucile coapte, dar și intretinerea aparatului va fi una usoara. Imediat după răcire, ștergeți aparatul cu o cârpă umedă.
Marele avantaj îl constituie carcasa de bachelită si mânerele. Indicatorul luminos va permite monitorizarea procesului de coacere. Piciorutele anti-alunecare fac posibilă utilizarea dispozitivului pe orice suprafață din bucătărie.
Caracteristici:
-Aparat pentru copt nuci;
-Coacere 24 nuci/ciclu coacere;
-Un ciclu de coacere dureaza 2 minute;
-Plăci de acoperire neaderente.;
-Indicator luminos ;
-Carcasa din bachelita;
- Maner rece la atingere;
-Picioare anti-alunecare.
-Tensiune alimentare 220-240 V, ~ 50/60 Hz;
-Putere: 1400W;
-Putere maximă: 1600 W.
-Culoare: negru.


Producator:Mesko
Cod:ADL22-MS3041
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...