Mini Dispozitiv Portabil pentru Sigilat si Etansat Pungi

15.00 RON
Pret vechi: 20.00 RON
Scurta descriere:
AG280 Aparat pentru etansat, util in casa.Caracteristicile produsului:De înaltă calitate.-Aparatul permite etansarea ușoară și rapidă a pungilor de plastic și a altor ambalaje din plastic. Este...
APT-AG280
+

Mini Dispozitiv Portabil pentru Sigilat si Etansat Pungi


Poate fi folosit la sigilarea pachetelor cu mancare, la sigilarea pungilor deschise de alimente, pastrand alimentele proaspete mai mult timp, deoarece acestea nu mai intra in contact cu aerul. Impiedica raspandirea mirosurilor in frigider.

Poate fi folosit pentru sigilarea hainelor, pentru a le proteja impotriva prafului si a moliilor, pentru bijuterii sau alte lucruri importante pentru a le ferii de umezeala.Caracteristicile produsului:


De înaltă calitate.
-Aparatul permite etansarea ușoară și rapidă a pungilor de plastic și a altor ambalaje din plastic. Este suficient să glisați dispozitivul într-un loc în care aveti nevoie de un sigiliu.
-Potrivit pentru pungi de plastic cu alimentele pentru congelat în frigider, re-ambalarea fursecurilor, pungilor de bomboane - produsele nu o sa se mai risipeasca niciodată, astfel cu ajutorul etansatorului poți organiza totul.
-Gata de acțiune în câteva secunde de la pornire.
Portabil, fără fir și practic, ideal pentru birouri și bucătărie.
-Alimentele rămân proaspete, pastrandu-si proprietatile, aceseta sunt protejate de umiditate. Ideal pentru hrana animalelor, care trebuie să fie bine ambalata.
-Se alimenteaza cu două baterii AA 1.5V (nu sunt incluse).
-Dimensiuni:. Lungime 10 cm latime 3,8 cm..
-Ambalaj: colorat, cutie de estetică.Producator:ATL
Cod:ANN-AG280

Nici o postare găsită

Lasa un comentariu !
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.