Breloc Metalic Auto Miniatura BMW E46 Sedan

29.99 RON
Pret vechi: 40.00 RON
Scurta descriere:
AG411A Breloc cu functie de localizare chei - semnal sonor si luminosBreloc chei receptiv la fluier - cu acest dispozitiv compact vei ști întotdeauna unde ai pus cheile.Caracteristicile produsului:-...
BRLC-B083-brelocuri-auto
+

Un breloc la cheia de la masina este un lucru extrem de banal, care de foarte multe ori nu iese cu nimic in evidenta.


Noi iti propunem sa schimbi aceasta situatie cu o gama larga de brelocuri metalice, foarte rezistente, finisate calitativ, care vor fi cu siguranta diferite fata de cele ale prietenilor tai ;)

Gama noastra de brelocuri este una diversificata, in care poti gasi cu siguranta ceva care sa iti placa.


Brelocul metalic reprezinta obiectul ideal pentru cheile dumneavoastra, ajutandu-va sa gasiti cheile mult mai usor si oferindu-le un element frumos si personalizat. Poate reprezenta insa si un cadou deosebit pentru persoanele dragi, cat si pentru pasionatii domeniului auto. Oricum ar fi, fie ca ne place, fie ca nu ne place, avem de facut cadouri.


Brelocul este o bijuterie sau amuletă de mici dimensiuni care se poartă atârnată la port chei. La origine, în franceză termenul desemna un obiect sau o curiozitate cu valoare mică.


Brelocurile metalice imita foarte bine diferite piese sau componente auto in miniatura. Materialul din care sunt confectionate este de cea mai buna calitate.

Nici o postare găsită

Lasa un comentariu !
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.