Bridgestone Turanza T005 RFT ( 225/40 R19 93Y XL *, runflat ) MDCO3-R-459185

1335.40 RON
Scurta descriere:
Turanza T005 Cea mai bună din clasa sa la performanţa pe carosabilul umed Clase de etichetare remarcabile Rezistenț ă superioară la uzură...
MDCO3-R-459185
195 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Turanza T005

  • Cea mai bună din clasa sa la performanţa pe carosabilul umed
  • Clase de etichetare remarcabile
  • Rezistenț ă superioară la uzură

Proiectat pentru a te ajuta să menț ii controlul, chiar ș i în condiț ii dificile de condus Oferind cea mai bună frânare ș i virare din clasa sa, chiar ș i în zilele ploioase.

DESIGN DE MODEL OPTIMIZAT
Fantele cu volum mare în umăr îmbunătăț esc curgerea apei iar distribuț ia optimizată a golului în partea centrală a modelului asigură drenarea apei la contactul central. Rezistenț ă mărită la deformare graț ie conexiunilor dintre blocurile de umăr, asigurând un contact uniform pe umeri în timpul frânării.

CARCASĂ ÎMBUNĂTĂȚ ITĂ
Armătura rigidă, unică, din oț el ș i poliester asigură o manevrare superioară ș i o rezistenţă la rulare mai redusă pentru a reduce emisiile de CO2 ș i consumul de carburant.

TEHNOLOGIE NOUĂ DE AMESTECARE A COMPOUNDULUI
Noua tehnologie de amestecare îmbunătăț eș te dispersia silicei în compoundul Nano Pro-tech™ cu conț inut ridicat de silice. Sinergia modelului cu compoundul maximizează aderenț a în amprentă pentru a îmbunătăț i aderenț a pe carosabilul umed.

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.