Buldozer de jucarie cu brat extensibil, efecte luminoase, roti 4x4, controlat prin telecomanda

118.99 RON
Pret vechi: 170.99 RON
Scurta descriere:
CONTROL DE LA TELECOMANDA - buldozerul este controlat de o telecomandă cu șase canale. Cu ajutorul telecomenzii buldozerul se deplaseaza inainte/inapoi, dreapta/stanga si se poate ridica sau cobori...
MXY-9512
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Buldozer de jucarie cu brat extensibil, efecte luminoase, roti 4x4, controlat prin telecomandaCONTROL DE LA TELECOMANDA - buldozerul este controlat de o telecomandă cu șase canale. Cu ajutorul telecomenzii buldozerul se deplaseaza inainte/inapoi, dreapta/stanga si se poate ridica sau cobori bratul.
Telecomanda are o rază de acțiune între 30 și 50 de metri, ceea ce oferă copilului o mare libertate în timpul jocului.Baterie reîncărcabilă - NiMh 4.8V 400mAh, este o alternativă mult mai convenabilă și mai ieftină la bateriile obișnuite. Când dispozitivul este descărcat, scoateți bateria din panou și conectați-o la cablul USB inclus în set și apoi la computer.
Buldozerul are roți din cauciuc care ușurează deplasarea jucariei pe nisip, pavaj, etc. În plus, atunci când se va juca cu buldozerul in interior, acesta nu va zgaria parchetul. Datorită faptului că sunt confecționate din cauciuc flexibil, au o aderență foarte bună la suprafețele alunecoase.Fabricat prin metoda turnării - creat datorită tehnologiei de turnare sub presiune , vehiculul se caracterizează prin precizie ridicată, calitate ridicată a suprafeței și o reproducere ideală a unui buldozer real la scară 1:18. Are tracțiune pe 4 roți și este echipat cu lumini cu leduri. Elementele din plastic și metal ABS asigură durabilitatea și soliditatea jucăriei.
SPECIFICAȚII✔ varsta: +8 ani
✔ frecvența de funcționare a transmițătorului: 2,4 Ghz
✔ timp de încărcare baterie: 120 minute
✔ baterie: 4.8V 400mAH NiMh
✔ Material: ABS și metal
✔ canale de control la distanță: 6
✔ dimensiuni (latime / lungime / inaltime): 14,5 / 30 / 20cm
✔ greutate: 1,2 kgVehiculul a fost creat din plastic ABS de înaltă calitate , are și elemente metalice, cum ar fi cupa și anvelope late din cauciuc , datorită cărora jucăria va face față chiar și pe cele mai solicitante terenuri. Este o imitație perfectă a unei mașini reale la scară 1:18 . Cabina are volan și toate pârghiile necesare controlului mașinii. Buldozerul are tracțiune pe patru roți (4x4) și este echipat cu lumini cu LED-uri.
Jucaria, are un rol didactic deosebit. În timp ce se joacă, copilul dezvoltă abilități motrice și manuale . Vehiculele controlate de la distanță au un efect pozitiv asupra dezvoltării concentrării și vitezei de gândire , a inteligenței.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY27-9512

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...