.

Centru Muzical Gramofon Retro Camry cu CD Player, Radio FM/AM, USB, MP3, Functie Inregistrare si Telecomanda

Producator: Camry
489.99 RON
Pret vechi: 630.00 RON
Scurta descriere:
Un adevărat gadget pentru iubitorii de sunet clasic. Acesta vă permite să redați muzică de pe discuri vechi la trei viteze - 33/45/75 RPM. Sub carcasa retro se fla un picku-up si radioul. Puteti...
ADL-CR 1111
+

Descriere Produs

Centru Muzical Gramofon Retro Camry cu CD Player, Radio FM/AM, USB, MP3, Functie Inregistrare si Telecomanda


Un adevărat gadget pentru iubitorii de sunet clasic. Acesta vă permite să redați muzică de pe discuri vechi la trei viteze - 33/45/75 RPM. Sub carcasa retro se fla un picku-up si radioul. Puteti utiliza cartele de memorie SD / MMC. Soclul USB permite conectarea la computer. Puteti asculta atat discurile clasice din vinil cat si CD-uri audio.


Stilul retro este mereu la modă!

Muzica ne însoțește întotdeauna și peste tot. Uneori nu ne putem imagina o zi fără o piesa preferata sau postul de radio preferat. Aspectul clasic se potrivste în orice cameră de zi! Poate fi un cadou pentru cei mai vechi membri ai familiei.
Stilul retro este un mare plus al acestui radio, dar nu înseamnă că s-a folosit soluții tehnologice de la începutul secolului. Dimpotrivă! Nu lasati aspectul de moda veche sa va pacaleasca, deoarece interiorul este complet modern. Este pevazut cu butoane elegante insa si cu o telecomanda pentru a facilita folosirea acestuia din orice colt al camerei. Radioul este echipat cu o placă turnantă 33/45/78 RPM, un player CD / MP3 și un USB. Se pot programa ordinea melodiilor, le puteti asculta la intamplare, sau puteti sari peste cele care nu va plac. Ecranul de iluminare din spate vă va permite să schimbați stația seara fără a mai fi necesar să aprindeți luminaa. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al acestui radio este capacitatea de a înregistra melodii pe o unitate USB! Și nu numai cântecele de la radio, CD-uri, dar și din vinil!


Specificatii:

  • Carcasă din lemn
  • Scală iluminată
  • Trei viteze de înregistrări gramofon: 33/45/78 RPM
  • CD player
  • Citirea CD-urilor MP3
  • USB
  • Funcția de înregistrare pentru fișierele MP3:
  1. de la radio
  2. din înregistrările gramofone
  3. de pe CD-uri audioProducator: Camry
Cod: ADL15-CR 1111

Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Produsele Verii