Cuier pom otel HM W45 Modern Style

169.28 RON
Scurta descriere:
Cuierul HM W45 este fabricat din otel, cu bumbi de lemn si baza solida din ceramica.Design-ul si coloritul cuierului HM W45 il face o piesa de mobilier usor de integrat atat in birouri, cat si in s...
GBNK-3195
+
Cuier pom otel HM W45 Modern Style

Cuierul HM W45 este fabricat din otel, cu bumbi de lemn si baza solida din ceramica.


Design-ul si coloritul cuierului HM W45 il face o piesa de mobilier usor de integrat atat in birouri, cat si in spatii publice: hoteluri, institutii, sali de asteptare. 


Dimensiuni cuier HM W45:


Diametru: 38 cm


Inaltime: 186 cm


Garantie cuier HM W45: 2 ani2 ani


Descopera cele mai noi produse din gama Mobilier pentru casa de la ManiaMall.ro
Produse de calitate importate din UE cu un design modern, adaptat noilor tendinte ale pietei.
Piesele de mobilier au un design minimalist si practic, astfel incat in casa ta sa se creeze un spatiu practic si util, dar aerisit si primitor.


Gama de produse de mobilier oferita clientilor cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii si tineret, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere), mobilier tapitat: canapele, fotolii si saltele, mobilier de birou, etc.


De asemenea, aceasta include colectii individuale de mobilier realizate in diferite stiluri, reusind nu numai sa recunoastem cu exactitate nevoile clientilor nostri, dar si sa stabilim tendinte de amenajare. Oferta noastra se schimba in mod constant. Fiecare an, vine cu colectii de mobilier nou si cu imbunatatiri aduse produselor existente.Producator:Drimus
Cod:GBNK-3195

Nici o postare găsită

Lasa un comentariu !
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.