Dezumidificator de Camera 30mp Camry, Putere 100W, Randament 750 ml/zi, Rezervor 1,5L, Oprire Automata

290.99 RON
Pret vechi: 330.00 RON
Scurta descriere:
Dezumidificatorul practic Camry CR 7903 este ideal pentru camerele în care doriți să scăpați de umiditate excesivă și, prin urmare, mucegai și germeni. Util în multe cazuri în care umiditate...
ADL-CR 7903
1 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Dezumidificator de Camera 30mp Camry, Putere 100W, Randament 750 ml/zi, Rezervor 1,5L, Oprire AutomataDezumidificatorul practic Camry CR 7903 este ideal pentru camerele în care doriți să scăpați de umiditate excesivă și, prin urmare, mucegai și germeni. Util în multe cazuri în care umiditatea prea mare a camerei vă dăunează.


Deși nu ne place să respiram prea mult cu aer uscat, ne simțim rău și în încăperi umede. Cu toate acestea, unele plante și un număr mare de obiecte le elimină mult mai rău decât noi.
Interioarele clasice din lemn se pot distruge de umiditate excesivă, de asemenea dăunează cărților sau dispozitivelor electronice.

Oportunitati

Uscătorului CR 7903 optimizat pentru spații de până la 30 m2, care în condiții standard (20 grade-30 grade C, umiditate aproximativ 85% RH) pot fi filtrate din aer de 750 ml pe zi și , astfel , pentru a aduce condițiile unui convenabil de stocare la nivel de elemente sensibile la umiditate .
În camerele mult mai mari, puteți utiliza CR 7903 pentru a reduce umiditatea și a preveni creșterea mucegaiului, de exemplu. Puteti sa utilizați 2 și mai multe dispozitive identice.


Confortabil și util

Rezervorul de uscare vă permite să colectați 1,5 litri de apă, astfel încât dispozitivul să funcționeze fără întrerupere timp de două zile. După această perioadă, se va opri automat, împiedicând debitarea rezervorului.
Rezervorul în sine este ușor de îndepărtat și, eventual, curățat. CR 7903 este un dispozitiv relativ economic, cu consum redus de energie și 100W putere nominală. Motorul uscătorului produce zgomot la o intensitate de cel mult 40 dB (la fel de mult ca un laptop de birou cu un drive HDD).
Aerul nu trebuie să fie învechit și umed niciunde asa ca ai nevoie doar de un dezumidificator bun.Specificatii tehnice:

  • Randament mediu (25 ° C 85% RH): 750 ml / 24
  • Uscarea până la 30 m²
  • Muncă silențioasă
  • Rezervor: 1,5 litri
  • Indicator complet al rezervorului
  • Oprirea automată după umplerea rezervorului
  • Volum: max. 40 dB
  • Putere 100 W

Producator:Camry
Cod:ADL15-CR 7903

Recenzii

Sortati dupa:
5
Sunt multumit de acest dezumidicator, isi face treaba destul de bine
5
multumit de el, functioneaza ok, deocamdata.
5
Un produs foarte bun, își face treaba. L-am băgat în priza imediat cum l-am primit, iar în vreo 4 zile s-a umplut rezervorul. Livrarea a fost rapida.
Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...