Distrugator de Documente, Carduri, CD, DVD si Hartie Camry cu Pornire Automata la Introducerea Acestora in Aparat

Producator: Camry
140.99 RON
Pret vechi: 190.00 RON
Scurta descriere:
Distrugator de documente cu pornire automata la introducerea acestora in aparatDistrugator de documente CR 1033 cu 7L dimensiunea coșului. Este un dispozitiv de mici dimensiuni care se poate stoca co...
ADL-CR 1033
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Distrugator de Documente, Carduri, CD, DVD si Hartie Camry cu Pornire Automata la Introducerea Acestora in AparatDistrugator de documente CR 1033 cu 7L dimensiunea coșului. Este un dispozitiv de mici dimensiuni care se poate stoca confortabil nu numai sub birou, dar, de asemenea, pe raft sau chiar pe birou. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în fiecare companie în care distrugerea documentelor se efectuează ocazional.


Utilizând CR 1033, puteți distruge simultan până la 5 coli de hârtie. În plus, o gaură special adaptată vă permite să distrugeți CD-uri / DVD-uri și carduri de plată, care în alte cazuri ar trebui să fie tăiate cu foarfeca. CD-urile și cardurile distruse intră într-un container separat, încorporat.


Automată și convenabilă:


Pentru simplificare, tocătorul are o funcție de pornire automată după introducerea documentelor care urmează a fi distruse, ceea ce înseamnă că nu trebuie să îl porniți de fiecare dată. În modul de așteptare, aparatul de distrugere utilizează un minim de energie și este gata de funcționare în orice moment.

Pentru siguranță, dispozitivul de tăiere CR 1033 are o funcție inversă pentru a schimba direcția de rotație a lamelor. Acest lucru permite, de exemplu, prevenirea distrugerii întregului document în aparat, acesta fiind introdus dintr-o gresala in aparat.


-Dimensiune de tăiere 7mm.
-Maxim 5 coli simultan.
-Funcția inversă.
-Funcția automat.
-Distruge CD-uri și carduri de credit.
-Nivelul de zgomot 72dBProducator:Camry
Cod:ADL7-CR 1033

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.