Drona Syma X13 Storm cu Telecomanda si LED, Distanta Zbor pana la 30m, Frecventa 2.4GHz

159.00 lei
Scurta descriere:
Syma este un brand bine cunoscut cu reputație în modelator de piață, care este recunoscut chiar și în rândul suporterilor profesioniști.Drona Syma X13 este o alegere excelentă pentru cei care...
ANN-Syma-X13
+

Drona Syma X13 Storm cu Telecomanda si LED, Distanta Zbor pana la 30m, Frecventa 2.4GHz, Culoare Rosu


Syma este un brand bine cunoscut cu reputație în modelator de piață, care este recunoscut chiar și în rândul suporterilor profesioniști.Drona Syma X13 este o alegere excelentă pentru cei care caută un model universal, care poate zbura in orice loc sau condiție. Designul ușor, de dimensiuni mici face posibil transportul acesteia oriunde!Modelului este unul foarte rezistent la căderi și coliziuni - toate datorită calitatii înalte a materialelor utilizate. Materialul flexibil din care palele rotorului sunt realizate le face foarte durabile, iar riscul de rupere este minim. Chiar si in vânt modelul rezistă si funcționează bine, atat în interior cât și în aer liber.Syma X13 dispune de un sistem cu șase axe de stabilizare (giroscop), ceea ce face agila și întoarcerea și în același timp foarte stabil în zbor. Stabilitatea remarcabilă și ușurința de operare permite servicii fără probleme de care se poate ocupa chiar și un copil care nu a fost niciodată în contact cu modele acestea și nici nu a avut parte de astfel de experiență.
LED - urile puternice nu numai ca ii ofera un aspect impresionant, dar, de asemenea, îi permite să efectueze zboruri în întuneric.Controlul se realizează prin intermediul profesional si modern a unui emițător 2.4GHz cu 4 canale utilizează tehnologia de spectru extins, Spread Spectrum Technology (SST). Ca si răspuns la control este de 100 de ori mai rapid decât dronele tradiționale cu o frecvență de 27/40 MHz.Syma X13 este capabila de a efectua acrobații , inclusiv răsturnări, spirale și „fotografiere butoaie.“ Trebuie doar să apăsați una dintre tastele funcționale atribuite emițătorului și să alegeti direcția în care se va face acrobatia. Datorită tehnologiei wireless și a gamei largi de controler cu o frecvență de 2,4 GHz răspunsul la un mod de semnal este imediat. Permite controlul mai multor drone în același timp.Prezentat Syma X13, un model ca rc RTF sau gata pentru a zbura direct de pe cutie, tot ce e nevoie sunt 4 buc baterii AA la transmițător.


Producator: Syma
Cod: ANN2-Syma-X13

Un produs super ok la acesti bani , am primitor de curand si sunt foarte multumit de felul in care functioneaza !
Lasa un comentariu !
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.