Fierbator Electric Adler, Capacitate 1.7L, Putere 2200W, Filtru Anticalcar si Baza Pivotanta, Culoare Alb

Producator: Adler
80.99 RON
Scurta descriere:
Fierbator electric cu o putere de max. 2200W asigură noile tendințe de design printre dispozitivele electrice. O serie foarte exclusivă de fierbatoare, alese în general de persoanele care apreciaz...
ADL-AD 1277w
2 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Fierbator Electric Adler, Capacitate 1.7L, Putere 2200W, Filtru Anticalcar si Baza Pivotanta, Culoare Alb

Fierbator electric cu o putere de max. 2200W asigură noile tendințe de design printre dispozitivele electrice. O serie foarte exclusivă de fierbatoare, alese în general de persoanele care apreciază aspectul elegant. Fierbatorul este mult mai mult decât un dispozitiv simplu - funcționează și ca decor unic al bucătăriei dvs. Un element perfect al interiorului modern, precum și al birourilor. Capacitatea de 1,7 l vă oferă posibilitatea de a fierbe apă pentru mai multe persoane în același timp.

Specificatii:
- Bază pivotantă;
- Putere: 2200W;
- Capacitate maximă: 1,7 L;
- Element de incalzire din otel inoxidabil plat;
- Design modern;
- Comutator deschidere capac;
- Filtru anticalcar;
- Culoare alb

Fierbatorul este aparatul cel mai des folosit in bucatarie. Gândiți-vă cât de des facem ceai, cafea sau alte băuturi care necesită apă fiartă.

Ceea ce atrage este designul interesant al ceainicului. Carcasa imita forma eleganta a diamantului. O iluzie optică, umbre și elemente convexe fac aspectul fierbătorului cu adevărat interesant și original. Se poate pune fie într-o bucătărie decorată în stil retro fie într-o bucătărie modernă. Curatarea se face foarte usor, pur și simplu ștergeți cu o cârpă umedă.

Fierbatorul, a fost echipat cu o bază pivotantă, ceea ce facilitează utilizarea. Elementul de încălzire plat și filtrul anti-calcar ajută la menținerea interioară a fierbătorului curata. Capacitatea maximă a cazanului este de până la 1,7 litri, ceea ce vă permite să fierbeți apă pentru familie și oaspeți în doar câteva minute. Fierbatorul se oprește automat după ce fierbe apa.
Producator:Adler
Cod:ADL21-AD 1277w

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...