Filtru HEPA Rotund Cilindric pentru Aspiratoare, Dimensiuni 15,5x12cm

33.99 RON
Pret vechi: 45.00 RON
Scurta descriere:
SPECIFICAȚII:-culoare: alb.-material: HEPA, metal, PP.-dimensiuni (lățime / înălțime): 15,5 / 12cm.-greutate: 190g.-greutate cu ambalaj: 195g.Filtrul HEPA este un produs extrem de practic și ut...
MXY-5950
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Filtru HEPA Rotund Cilindric pentru Aspiratoare, Dimensiuni 15,5x12cm

SPECIFICAȚII:
-culoare: alb.
-material: HEPA, metal, PP.
-dimensiuni (lățime / înălțime): 15,5 / 12cm.
-greutate: 190g.
-greutate cu ambalaj: 195g.


Filtrul HEPA este un produs extrem de practic și util, care merită, fără îndoială, să il folosiți în aspirator. Este din ce în ce mai popular și este un element inseparabil al aspiratoarelor moderne și de bună calitate industriale, de șemineu și de uz casnic.

Menținerea curateniei la domiciliu, în birou sau în altă cameră este o garanție nu numai a confortului, ci și a siguranței co-locuitorilor, angajaților și clienților. Eliminarea eficientă a prafului, a blănurilor, a diferitelor tipuri de murdărie și a altor contaminanți este necesară nu numai pentru menținerea ordinii și a valorilor estetice, ci și pentru motive de igienă și sănătate.

Filtrul este cilindric, are multe avantaje și aduce un șir de avantaje în contrast cu filtrul tradițional. Oferă o calitate adecvată și îmbunătățită a filtrării aerului și are un impact real asupra a ceea ce respirăm. Metoda inovatoare de execuție împiedică suflarea celei mai mici particule de praf, dezinfectează aerul care trece prin el și, în plus, protejează motorul dispozitivului împotriva deteriorării, ceea ce prelungește funcționarea eficientă a acestuia. Filtrul este ușor de detașat. În mod rapid și ușor, acesta poate fi îndepărtat și spălat cu apă, ceea ce permite utilizarea sa repetată. Datorită executării cu atenție și a utilizării materialului rezistent, filtrul este durabil și solid. Produsul va servi cu siguranță pentru o lungă perioadă de timp, asigurând satisfacția și garantând confortul de utilizare. Ideal pentru persoanele care suferă de alergii. De asemenea, este minunat daca când există copii mici in casa, precum și oameni cu imunitate redusă. Acesta poate fi utilizat în grădinițe, spitale și azile, precum și în case, birouri, magazine, hoteluri, săli de producție, ateliere și multe alte puncte de service.
Producator:IsoTrade
Cod:MXY15-5950

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.