Filtru HEPA Rotund pentru Aspirator, Compatibil cu Modelul Camry AD 7035

Producator: Adler
34.99 RON
Scurta descriere:
Curățarea regulată și eliminarea cenușii sunt necesare dacă doriți ca șemineul dvs. să rămână pe deplin funcțional. Aspiratorul de cenușă Camry AD 7035 este ideal pentru aspirarea cenus...
ADL-AD 7035.1
+

Descriere Produs

Filtru HEPA Rotund pentru Aspirator, Compatibil cu Modelul Camry AD 7035

Curățarea regulată și eliminarea cenușii sunt necesare dacă doriți ca șemineul dvs. să rămână pe deplin funcțional.
Aspiratorul de cenușă Camry AD 7035 este ideal pentru aspirarea cenusii, atat a celei reci cat si a celei cu temperatura extrem de ridicata (50 de grade). De asemenea, dispune de filtru HEPA special conceput sa protejeze motorul de vid de particulele de funingine și de cenușă care altfel ar putea să-l înfunde, ceea ce ar duce la deteriorarea acestuia.
Aspiratorul este extrem de confortabil și practic! Puterea maximă de 1000 W vă va ajuta să colectați cu ușurință și efort minim cantitatea de cenușă și murdărie din cuptoare mari și mici. Capacitatea rezervorului de 18 litri asigură aspirarea multiplă fără a fi necesară golirea constantă a aspiratorului. Este prevazut cu un tub de aluminiu cu o lungime de 20 de cm care va este de un real folos deoarece va permite sa il utilizati indiferent de modelul semineului.
Cablul de alimentare lung și mânerul de transport amplasat pe partea superioară a dispozitivului vă vor permite să aspirati in orice colt fara a mai fi nevoie sa schimbati priza.

Specificatii

Filtru HEPA pentru aspiratorul Camry AD 7035
Producator:Adler
Cod:ADL16-AD 7035.1

Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Produsele Verii