Formular Returnare Produs

Formular de returnare produse


Produsele pot fi returnate in termenul legal de 14 zile de la primirea coletului, iar vanzatorul are obligatia sa returneze suma platita in termen de 30 zile de la returnarea produsului (in cazul nostru returnarea sumei se face in cel mai scurt timp posibil respectiv 1-5 zile, si nu ajunge sub nici o forma la termenul atat de 30 zile prevazut de lege)

Produsele trebuie sa fie expediate inapoi in ambalajul original prin Nemo Express Curier, nederiorat si cu toate accesoriile primite, etichetele cu cod sau alte aspecte importante ce fac parte din produsul primit.

Dupa plasarea acestui formular veti fi contactat in maxim 48 h de catre un agent dedicat special acestui serviciu, returnarea sumei se face prin virament bancar dupa ce coletul ajunge la noi si este verificat astfel incat sa respecte pasii de mai jos !


ATENTIE !!! Aspecte obligatorii :

- Nu deteriorati ambalajul original ,nu lipiti banda si nu scrieti adresea de destinatie pe acesta, produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator.

- Nu trimiteti produsele cu defecte de utilizare ( acestea fac obiectul garantiei nu al unui retur )

- Plasati in colet o foaie care sa contina:

Nume, Numar telefon, Descrierea cauzei pentru care se face retur si modalitatea de solutionare ( inlocuire cu alt produs sau returnarea sumei )In cazul in care doriti returnarea sumei va rugam sa notati pe foaie si contul bancar.

- Retururile se trimit prin Nemo Expres fara plata Ramburs, suma se returneaza dupa primirea produselor.

1. Datele pe care a fost emisa comanda:

2. Informatii despre retur

3. In cazul in care doriti banii inapoi va rugam completati urmatoarele casute:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------