Jumper interactiv, centru de activitati pentru bebelusi

Producator: IsoTrade
393.99 RON
Scurta descriere:
Această jucărie minunată va încânta cu siguranță fiecare părinte, dar mai ales bebelusul dvs.! Produsul a fost realizat din materiale de înaltă calitate care asigură o utilizare îndelungat...
MXY-9645
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Jumper interactiv, centru de activitati pentru bebelusi

Această jucărie minunată va încânta cu siguranță fiecare părinte, dar mai ales bebelusul dvs.! Produsul a fost realizat din materiale de înaltă calitate care asigură o utilizare îndelungată și siguranța bebelușului. Are arcuri puternice care vor menține bebelușul chiar și în timpul săriturilor intense . Datorită faptului că jumperul este echipat cu un scaun pivotant special de 360 ​​de grade , copilul poate ajunge la orice jucărie fără nicio problemă.

Jucăriile colorate așezate pe panou vă încurajează bebelusul sa prinda, sa apese, sa zgarie sau sa se roteasca. Datorită lor, un copil poate învăța forme și culori și își poate dezvolta simțurile (vederea, auzul, atingerea). În plus, jumperul are lumini și efecte sonore care vor face distracția mai plăcută.

MULTIFUNCȚIONAL - această jucărie neobișnuită combină multe funcții, printre altele: un scaun înalt , o masă educativă și un jumper . Este plin de culori vii și atrăgătoare pentru copii. Îi va oferi multă distracție și va susține dezvoltarea corespunzătoare.
MULTE JOCURI INTERESANTE - pe mica masă atașată jumperului, există multe jucării diferite, care vor interesa cu siguranță fiecare copil cu diversele forme și culori .
SUNETE SI LUMINI - acest jumper unic cu masă educațională are și jucării care vor stimula auzul atat auzul cat si vederea bebelușului.


Specificatii:

✔ varsta: 4m +
✔ dimensiuni (lungime / latime / inaltime): 80/80 / 88cm
✔ greutate: 5,9 kg
✔ greutate cu ambalaj: 6,9 kg


Producator:IsoTrade
Cod:MXY28-9645
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...