Kit Premium 4 x Banda LED USB pentru Iluminare Ambientala in Spatele Televizorului Backlight TV RGB, Model 4 Bucati cu Telecomanda

Producator: Phenom
75.99 RON
Scurta descriere:
Kit Premium 4 x Banda LED USB pentru Iluminare Ambientala in Spatele Televizorului Backlight TV RGB, Model 4 Bucati cu Telecomanda si Banda LED Multicolora...
STCGL-55850A
1 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Kit Premium 4 x Banda LED USB pentru Iluminare Ambientala in Spatele Televizorului Backlight TV RGB, Model 4 Bucati cu Telecomanda si Banda LED Multicolora pentru un efect deosebit.


Banda LED RGB Backlight Ambiental TV - Produs in EU !!!


Descriere:


Banda LED RGB, pentru iluminarea in spate la televizor.
Setul include 4 benzi LED, cabluri, conector USB si telecomanda.
Alimentarea se face din portul USB al televizorului.


Atenueaza senzatia de oboseala a ochilor atunci cand te uiti pe intuneric la televizor si creaza o atmosfera intima si relaxanta in incapere.


Culorile si contrastul sunt calibrate de echipe profesionale de tehnicieni in asa fel incat nu va afecta privitul.

Durata medie de viata este de 40.000 de ore de functionare.


Telecomanda va ajuta sa reglati modul de iluminare, viteza de schimbare a culorilor, culoarea, intensitatea luminoasa, oprirea si pornirea iluminarii.


Produsul este usor de instalat realizand alimentarea la curent prin portul USB (se conecteaza direct la portul USB al televizorului sau monitorului) al oricarui dispozitiv care asigura un curent de 5V si o intensitate de 1A. Benzile sunt autoadezive si se lipesc pe spatele televizorului foarte simplu.


Este multifunctional si practic: Poate fi folosit ca lumina ambientala pentru televizoare, monitoare de calculator, rafturi, dulapuri sau iluminat decorativ pentru acvarii, avand o protectie la apa IP65.


ATENTIE!!! ACEST MODEL DE BANDA LED NU SCHIMBA CULOAREA LUMINII IN FUNCTIE DE IMAGINEA DIN TV (PRECUM IN CLIPUL DE MAI JOS), CULOAREA LUMINII SE POATE SCHIMBA DOAR DIN TELECOMANDA DIN PACHET !!!


Continut Pachet:

4 buc. benzi LED 2x30 cm + 2x50 cm
3 buc. cabluri cu capete cu 4 orificii + 10 buc. conectoare cu 4 pini
1 buc. cablu USB cu conector DC (90cm)
1 buc. unitate de comandă IR, RGB

1 buc. telecomandă cu 24 butoane


Banda LED RGB protejează ochii la vizionarea TV în camere întunecate. Oferă aspect decorativ aparatului TV, oferind o lumină plăcută în camera de zi, sau în dormitor. Culorile, intensitatea, sau modul iluminării poate fi selectat cu ajutorul telecomenzii anexate.
Protejat împotriva prafului şi a umidităţii din aer.
Îmbunătăţeşte contrastul imaginii, diminuând efortul ocular pt. vizionare.
Poate fi alimentat de la orice sursă de alimentare de 5V, sau de la portul USB al televizorului, laptopului, sau de la un Power Bank – ca atare nu necesită alimentarea separată de la reţea.
Se recomandă amplasarea la 5 cm distanţă de la marginea televizorului. Fixarea este de asemenea foarte simplă prin banda autoadezivă de pe verso bandă LED.Banda LED

LED 5050 SMD, 30 LED/m
Tensiune de alimentare. 5V CC
Puterea: 7,2 W/m
Protecţie: IP65, impermeabil


Secţionare: la oricare din LED-uri, în dreptul simbolului foarfecă, dar după tăiere conectarea necesită lipirea cu cositor.
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...