Leagan pentru copii, Strend Pro Fumiko Green, maxim 70 Kg, sfoara, lemn si bumbac FMG-SK-802350

208.68 RON
Scurta descriere:
Leagan pentru copii, Strend Pro Fumiko Green, maxim 70 Kg, sfoara, lemn si bumbacCaracteristici tehnice:Leagan pentru copii, in genul sacunelor hamac.Material lemn/sfoara/bumbac...
FMG-SK-802350
1 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Leaganele pentru copii sunt jucarii vechi, insa, esenta lor nu s-a schimbat, copiilor le place mult sa fie implicati in miscari ritmice, care sa le induca acea stare de relaxare. S-a constatat ca leganatul este fi un element care contribuie substantial in dezvoltarea copiilor, iar studiile afirma faptul ca. Copiii care se leagana mult, sunt mai creativi, iar miscarea lor este mult mai sigura.

Copii mici au nevoie de leagane stabile, sigure, pentru a evita orice fel de accident. Acest leagan elegant cu suport este ideal pentru copii mici care au implinit varsta de 1 an.

Este un leagan, care va ofera confortul si siguranta ca, cel mic este bine pozitionat, este in siguranta, sta comod si relaxant, gata sa adoarma in orice clipa.

Acest leagan simplu si elegant, confectionat din bumbac textil, si structura din lemn cu suport poate fi suspendat atat in interior, cat si in exterior.

Se suspenda cu ajutorul franghiilor rezistente la intemperii, ca sa fie sigure, iar daca nu se mai foloseste leaganul, poate fi scos si depozitat la un loc destul de mic, datorita faptului, ca are mobilitate cu ajutorul sforilor de sustinere.

Este un leagan cu un sistem de retinere care va mentine copilul in siguranta.

Greutate maxima suportata 70 kg

Culoare: Verde-alb

 src=/userfiles/c5c67397-4a03-4ca8-b4c1-b6ef91d977ec/Image/logo_ST.jpg

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.