Lesa retractabila 3 m automata, Strend Pro Premium FD94MINI, pentru animale mici FMG-SK-2170154

70.09 RON
Scurta descriere:
Lesa retractabila 3 m automata, Strend Pro FD94MINI, pentru animale miciCaracteristici tehnice:O lesă extensibilă trebuie să fie suficient de lungă pentru a oferi câinelui o anumită lib...
FMG-SK-2170154
5 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Lesa retractabila 3 m automata, Strend Pro FD94MINI, pentru animale mici
Caracteristici tehnice:
O lesă extensibilă trebuie să fie suficient de lungă pentru a oferi câinelui o anumită libertate, dar și pentru a fi suficient de scurt pentru a vă asigura că dețineți controlul asupra lui.
RESISTENT ȘI FIABIL
Acest produs vă permite să vă controlați cu ușurință câinele în timpul plimbărilor, fără a renunța la libertatea și siguranța lui, astfel încât să puteți rămâne mereu calm și relaxat, indiferent de dimensiunea câinelui.
Frânghia se extinde până la 3 metri și se retrage automat apăsând un buton. Acest lucru vă va permite să alegeți cât de multă distanță lasati câinelui dvs
Mânerul ergonomic antiderapant este confortabil și sigur la atingere; este ușor de utilizat și cu o mână puteți opri lesa, să o eliberați și să o glisați. Lesa extensibilă este realizată cu materiale de înaltă calitate, extrem de sigure și rezistente.
Lesă cu cordon extensibil până la 3 m
Cu buton de blocare
Mâner ergonomic
Cordon din nailon
Greutate foarte mica 0.19 kG

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.