Masina de Facut Gheata cu Afisaj LED si 3 Dimensiuni de Gheata, Rezervor 2.2L, Capacitate 12kg Gheata pe Zi

500.99 RON
Pret vechi: 639.99 RON
Scurta descriere:
3 DIMENSIUNI CUBURI GHEATA - puteți alege între 3 dimensiuni de cuburi - S / M / L pentru a schimba dimensiunea utilizați butonul SELECT.CLOCK - aparatul de gheață afisază ora reală - sistemul ...
MXY-5536
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Masina de Facut Gheata cu Afisaj LED si 3 Dimensiuni de Gheata, Rezervor 2.2L, Capacitate 12kg Gheata pe Zi

3 DIMENSIUNI CUBURI GHEATA - puteți alege între 3 dimensiuni de cuburi - S / M / L pentru a schimba dimensiunea utilizați butonul SELECT.
CLOCK - aparatul de gheață afisază ora reală - sistemul de 24 de ore, vă permite să îl ajustați cu indicatoarele intermitente de ore și minute.
SPECIFICAȚII - putere 120W; tensiune 220-240 V, 50 Hz; Curent 0.8A; Material ABS plastic; Capacitate de 2,2 l; eficiență până la 12 kg pe zi; numărul de cuburi de gheață pe ciclu 9; Certificate CE, RoHs.
AFISAJ LED - informează despre funcțiile individuale ale dispozitivului, de exemplu nivelul scăzut al apei, rezervor cuburi plin.
FOARTE USOR DE UTILIZAT - trebuie doar să adăugați apă, setați dimensiunea cuburilor și porniți dispozitivul cu un singur buton - pictograma fulg de nea, apăsând pictograma aceasta începe să clipească, ceea ce înseamnă că a început să se pregătească cuburi.

SPECIFICAȚII:
-certificat: CE, RoHs
-putere: 120W.
-tensiune: 220-240V, 50Hz.
-curent: 0.8A.
-material: ABS plastic.
-temperatura de lucru: 10-43 ℃.
-clasa de protecție: I.
-agent de răcire: R600a.
-capacitate: 2.2L.
-eficiență: până la 12 kg pe zi.
-numărul de cuburi de gheață pe ciclu: 9.
-dimensiuni (înălțime / lățime / lungime): 33x25x37cm.
-lungimea cablului: 160cm.
-greutatea setului: 10,3 kg.
-Greutate cu ambalaj: 11 kg.


Setul contine:
-masina preparat gheata.
-recipient pentru cuburi de gheata.
-lopatica din plastic pentru scos gheata.


Masina de gheața este un dispozitiv cu o eficiență foarte mare, vă permite să preparați băuturi răcoritoare la petrecere, la birou, oriunde doriți. Perfect pentru cafeaua cu gheață! Este foarte ușor de utilizat. Nu aveți nevoie de o conexiune directă cu apă curentă. Pur și simplu puneți apă în rezervor, alegeți dimensiunea cuburilor de gheață și, după putin timp, sunt gata.

Există o fereastră de previzualizare pe capac care vă permite să controlați aparatul fără a-l întrerupe. Pe partea inferioară a aparatului există picioare anti-alunecare, ceea ce îl face stabil.

Compresorul care funcționează cu putere de 120 W este responsabil pentru producerea de gheață, si permite producerea de până la 12 kg de gheață pe zi. Prima porțiune de gheață (9 cuburi) este gata de la 9 la 13 minute după pornirea aparatului, în funcție de dimensiunea aleasă.


Producator:Malatec
Cod:MXY12-5536

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...