Masuta tip Suport Portabil pentru Laptop si Mouse, Picioare Pliabile si Unghi Reglabil, Culoare Negru

90.99 RON
Pret vechi: 135.00 RON
Scurta descriere:

PORTABIL - datorită mărimii compacte și a picioarelor pliabile, puteți să il luați cu dvs. într-o călătorie sau oriunde altundeva; când este pliat, ocupa un spațiu relativ mic. Fabricat din...

MXY-6224
20 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Masuta tip Suport Portabil pentru Laptop si Mouse, Picioare Pliabile si Unghi Reglabil, Culoare NegruPORTABIL - datorită mărimii compacte și a picioarelor pliabile, puteți să il luați cu dvs. într-o călătorie sau oriunde altundeva; când este pliat, ocupa un spațiu relativ mic. Fabricat din aluminiu și plastic.
SPECIFICATII - dimensiunile mesei pliate (lungime / lățime / înălțime): 27 / 54,5 / 4,5 cm; -greutate 1,45 kg.
REGLARI / AJUSTARI - Reglarea înclinării pentru ușurința de utilizare, confort sporit și clapa de blocare laptop determina stabilitatea acestuia pentru a nu aluneca de pe masa.
Picioarele reglabile pot fi setate în poziții diferite, și , prin urmare, acesta se poate utiliza în locuri diferite, de exemplu, așezat pe un scaun sau culcat în pat. aplicație universală.
MOUSE PAD - poate fi montat pe lateral, are un efect pozitiv asupra confortului și sănătății încheieturilor (acestea nu obosesc).


SPECIFICAȚII:

-culoare: negru.
-dimensiunile mesei pliate (lungime / lățime / înălțime): 27 / 54,5 / 4,5 cm.
-Greutate: 1,45 kg.
-greutate cu ambalaj: 1.69kg.


Masă laptop inovatoare trebuie să fie cu siguranță atât în casa dvs., cât și în afara acesteia. Dacă petreceți mult timp la computer, lucrați sau îl folosiți într-un hobby, o puteți face mai bine decât înainte! Soluțiile aplicate "design inteligent" oferă o serie de avantaje ale acestui produs și îl fac extrem de funcțional.


Datorită structurii sale compacte și a greutății relativ scăzute, masa este mobilă, usor de transportat. Datorită dimensiunilor sale compacte, poate fi folosita cu succes acasă, în pat, în mișcare sau oriunde este necesar. Este pliabilă, așa că o puteti lua cu ușurință cu dvs. și nu va ocupa mult spațiu.Prin intermediul picioarelor reglabile, pliabile, veți seta masa la cerințele dvs. și veți îmbunătăți confortul de utilizare. Puteți seta masa laptop în mai multe poziții, în funcție de așteptările individuale.Suprafața netedă ușurează curățarea. Materialul durabil garantează că nu va exista nici o decolorare a acestuia, chiar dacă temperatura dispozitivului este activată.Posibilitatea de a monta un Mouse Pad pe partea laterală oferă confortul de utilizare și sănătatea încheieturilor, care sunt mai puțin obosițe datorita poziționării corecte. Suprafața mesei este din aluminiu, iar picioarele sunt realizate din plastic. Datorită acestui fapt, este un produs stabil, durabil, dar ușor în același timp. De asemenea, garantează că partea de sus nu se va deforma.Un alt avantaj este posibilitatea de reglare a unghiului de înclinare al blatului mesei ( de la 0 ° la 180 °), și două cleme mici în față, care mențin computerul în loc pentru a nu aluneca.O masă laptop este un obiect gadget excelent și practic. Este, de asemenea, potrivit ca si cadou pentru copii și adulți. Desigur, își va îndeplini funcția pentru o perioadă lungă de timp, indiferent de vârsta beneficiarului.Producator: Palmonix
Cod: MXY12-6224

Recenzii

Sortati dupa:
5
Mulțumită!
Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Noutati