-
29%

Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai mici

35.64 RON
Pret vechi: 50.00 RON
Scurta descriere:
AG126A Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai miciÎn mod simplu permite, practic și ieftin sa depozitati in mod organizat colecția de cravate, șosete, curele și ...
APT-AG126A
+

Descriere Produs

Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai miciAG126A Organizator cu 12 separeuri ideal pentru orice obiecte de dimensiuni mai miciÎn mod simplu permite, practic și ieftin sa depozitati in mod organizat colecția de cravate, șosete, curele și lenjerie de corp, plasate la întâmplare în sertare.Caracteristici produs-Organizatorul portabil vă permite să păstrați ordinea în sertarul de lenjerie - veți găsi rapid tot ce aveți nevoie, imediat după deschiderea sertarului fără a căuta inutil.
-Acesta va permite să găsiți rapid un obiect necesar -Mai ales atunci când sunteti în grabă, dimineața pentru muncă sau școală.
-Este fabricat din material de înaltă calitate, respirabil și ușor de curățat - părțile laterale ale organizatorului sunt din carton rigid.
-Permite stocarea de până la 12 perechi de șosete sau alte accesorii de diferite dimensiuni.
-Organizatorul nu are un sistem de închidere pentru a facilita și mai mult accesul la lucrurile stocate în acesta.Specificații-Dimensiuni: 32 cm x 24 cm x 10 cm
-Material: sintetic
-Culoare și model: trimis la întâmplareProducator:ManiaMall
Cod:APT-AG126A

Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Produsele Verii