Pas cu pas in jurul lumii MART-EDC-140103

99.68 RON
Scurta descriere:
...
MART-EDC-140103
3 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Pas cu pas in jurul lumii conduce copiii cu varstele peste 5 ani intr-o plimbare prin lumea larga, oferindu-le informatii despre orase si oceane, traversand jungle sau lanturi muntoase.

Tinerii cititori trebuie sa se pregateasca pentru o aventura incredibila pe tot globul, avand posibilitatea sa exploreze peste 60 de tari, sa viziteze orase uimitoare, sa experimenteze diferite culturi, sa vada repere faimoase si animale salbatice din intreaga lume.

Aceasta carte frumoasa are pagini indoite sub forma de acordeon, care se intind pana la 2,5 metri lungime, facandu-o cu adevarat speciala.

V-ati gandit vreodata sa faceti o calatorie in jurul lumii? Deschideti aceasta carte si porniti intr-o calatorie pe uscat si pe mare findca sunt multe lucruri de vazut in aceasta aventura in jurul Pamantului. incepeti calatoria in lumea oamenilor, admirand cladirile uimitoare, cultura si obiceiurile din diverse tari, apoi patrundeti in natura si minunati-va de cascade sau de cele mai spectaculoase peisaje pe care le are de oferit planeta Pamant.

Varsta recomandata: 5 ani+

Editura: DPH
Autor(i): Charlotte Guillan, ilustratii: Oliver Averill
An aparitiei: 2021
Format: 25 x 32 cm
Tip coperta

Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.