Patut Balansoar din Lemn pentru Papusi cu Patura si Perna, Culoare Alb/Roz

89.99 RON
Scurta descriere:
SPECIFICAȚII:-certificat: CE, EN 71.-culoare: alb și roz.-vârstă: +3 ani.-material: lemn.-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 53x28x33cm.-greutate: 2,3 kg.Setul include:-Pătut - balans...
MXY-6508
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Patut Balansoar din Lemn pentru Papusi cu Patura si Perna, Culoare Alb/Roz

SPECIFICAȚII:
-certificat: CE, EN 71.
-culoare: alb și roz.
-vârstă: +3 ani.
-material: lemn.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 53x28x33cm.
-greutate: 2,3 kg.


Setul include:
-Pătut - balansoar pentru păpusi.
-Pătură.
-Pernă.


Fiecare fetită iubește să se joace cu păpușa ei preferată. Accesoriile potrivite pentru a avea grijă de o păpușă vor fi utile pentru distracție. Pătutul - balansoar din lemn este o jucărie de vis pentru o fată. Mulțumită acestei jucării, fetele se pot simți ca niste adevărate mame care se preocupa de copiii lor.

Jucaria dezvoltă sensibilitatea, grija și îngrijirea copilului. Copilul învață comportamentul social de bază și își folosește imaginația. Patul poate găzdui o păpușă de până la 48 cm înălțime. Setul include lenjerie pentru păpușă, care constă intr-o pernă și o pătură. Copilul poate aranja o păpușă confortabil pe perna moale, o poate acoperi cu pătura, spunandu-i o poveste pentru somn și, dacă păpușa nu va putea să adoarmă, copilul o poate legăna ușor să doarmă.

Patul este solid, atent construit și estetic. Fabricat din lemn, are margini special rotunjite pentru siguranța copilului, este vopsit in alb și roz, vopsea cu rezistență ridicată. Decorul oferă o jucăriei un aspect original. Pe ambele părți ale patului există un orificiu decorativ în formă de floare și un model atractiv, pictat cu fluturi.
Producator:IsoTrade
Cod:MXY15-6508

Recenzii

Sortati dupa:
5
Patutul pentru papusi este intr-adevar, solid, bine construit si finisat, cu margini rotunjite; este foarte dragut, se balanseaza si arata exact ca pe site.
Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Noutati