PERIE STRADALA (FARA MANER) 400MM Profi Tools

Producator: POLONIA
16.99 RON
Scurta descriere:
Corp filetat din lemn de fag cu fire din poliester reciclat (PET) cu lungimea de 60 mm Orificiu filetat pentru adaptarea la maner Compatibil cu manerul 12933 Se spune că un om gospodar trebuie să ...
RPFX-32074
1 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

PERIE STRADALA (FARA MANER) 400MM Profi Tools

Corp filetat din lemn de fag cu fire din poliester reciclat (PET) cu lungimea de 60 mm
Orificiu filetat pentru adaptarea la maner Compatibil cu manerul 12933

Se spune că un om gospodar trebuie să se descurce la orice în propria casă sau curte. Indiferent că trebuie să schimbe un bec, o priză sau să repare ușa unui dulap, e nevoie de unelte. Iar dacă ești o persoană creativă care mai recondiționează chiar mobilierul, decorezi singur casa sau o zugrăvești, atunci e clar că ai nevoie de niște truse cu scule bune.


Astfel, dacă simți că nu ai uneltele necesare atunci când ai nevoie de ele, atunci sigur ar trebui să îți iei una sau mai multe truse. Asta deoarece nu știi niciodată când vei avea nevoie de o anumită unealtă. Este foarte important să ai o trusă cu scule bună la tine în casă deoarece nu știi niciodată când vei avea nevoie de ea. ManiaMall.ro va pune la dispozitie colectia de produse Profi Tools in care veti gasit scule bune si ieftine importate din UE si cu garantie, cam tot ce aveti nevoie pe langa casa.
Producator:POLONIA
Cod:RPFX-32074
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...