Pompa de picior pentru umflat accesorii gonflabile, 3 capete incluse

37.99 RON
Scurta descriere:
SPECIFICAȚII:-Eficiență: 1,4 l / ciclu.-Dimensiuni (lungime / lățime): 28 / 19cm-Dimensiuni capete: 18mm; 9.5mm; 7mm-Greutate: 500g.Distracția, odihna și recreerea folosind diferite tipuri de e...
MXY-5295
2 in stoc
+

Descriere Produs

Pompa de picior pentru umflat accesorii gonflabile, 3 capete incluse

SPECIFICAȚII:
-Eficiență: 1,4 l / ciclu.
-Dimensiuni (lungime / lățime): 28 / 19cm
-Dimensiuni capete: 18mm; 9.5mm; 7mm
-Greutate: 500g.


Distracția, odihna și recreerea folosind diferite tipuri de echipamente și accesorii gonflabile reprezintă o modalitate din ce în ce mai populară de petrecere a timpului liber. Piscinele gonflabile de înaltă calitate, mini terenurile de joacă, mingile de plajă, colacele de inot, saltelele, caiacele etc, necesită totuși mult aer.

Pompa de picior este un dispozitiv care vă ajuta sa umflati rapid orice accesoriu gonflabil cu valve cu diametrul de 18, 9.5 sau 7 mm. Furtunul flexibil face ca acesta să fie ușor de conectat chiar și la locurile mai gru accesibile unde au fost amplasate supapele. Cu ajutorul capetelor incluse puteti preveni eficient scăparea aerului. Capetele sunt, de asemenea, utile atunci când desumflati accesoriile gonflabile.
Suprafața pompei acoperită cu modele speciale reduce riscul alunecării piciorului în timpul pompării. Pompa de picior are un șnur special pentru a împiedica desfășurarea ei în timpul depozitării. Dimensiunile mici permit transportul facil al dispozitivului sau depozitarea.


Producator:Bestway
Cod:MXY10-5295

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Volteno Electronic

Altii au cumparat si...