Purificator de Aer Adler pentru Camera 20mp, Putere 45W, Capacitate 150m3/h, Filtru Hepa, Functie Ionizare

Producator: Adler
310.99 RON
Pret vechi: 390.00 RON
Scurta descriere:
Aparatul de curățare ADLER AD 7961 cu putere de 45 W este solutia impotriva alergenilor, polenului din aer. Datorită eficienței sale (150m3 / h) permite curățarea rapidă a aerului în încăpe...
ADL-AD 7961
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Purificator de Aer Adler pentru Camera 20mp, Putere 45W, Capacitate 150m3/h, Filtru Hepa, Functie Ionizare

Aparatul de curățare ADLER AD 7961 cu putere de 45 W este solutia impotriva alergenilor, polenului din aer. Datorită eficienței sale (150m3 / h) permite curățarea rapidă a aerului în încăperi cu o suprafață de până la 20m2.
Curatarea corectă a aerului ADLER AD 7961 este echipată cu un sistem triplu de filtrare, care reprezintă o barieră eficientă în calea poluării. Primul filtru HEPA din fibre de sticlă sinterizată păstrează aproape 100% din particulele mai mari de 0,3 microni și 95% din particule între 0,1 și 0,3 microni. Aceasta înseamnă că îndepărtează particulele microscopice din aerul filtrat:
Praf;
mucegai și celule fungice
majoritatea bacteriilor și virușilor
Funcția de ionizare curăță în plus aerul împotriva impurităților.
sporii acarieni și alți alergeni

Cel de-al doilea filtru este o lampă UV , care prin acțiunea sa, emisia de lumină ultravioletă, ucide microorganismele rămase.
Cel de-al treilea filtru este un filtru fotocatalitic care vă permite să neutralizați substanțele chimice cum ar fi benzo (a) pirenul, benzenul, formaldehida sau xilenul. Acești compuși, care reacționează cu carbonul activ, se descompun și încetează să mai fie dăunători. Datorită acestui aspect, filtrul fotocatalitic se ocupă de sănătatea dumneavoastră. În plus, neutralizează efectiv mirosurile, de exemplu fumul de țigară.

ADLER AD 7961 Cleaner vă oferă 3 moduri de viteză de filtrare a aerului și o opțiune pentru activarea independentă a filtrării utilizând o lampă UV.

Aveți grijă de sănătatea dvs. și a celor dragi

Datorită combinației a 3 filtre, agentul de curățare ADLER AD 7961 vă oferă dvs. și celor dragi condiții de viață sănătoase. Vă protejează împotriva efectelor dăunătoare ale prafurilor, microorganismelor și substanțelor chimice care, prin intermediul plămânilor și bronhiilor, pot provoca dezvoltarea diferitelor boli. Purificatorul de aer este recomandat în special pentru:
locuitori din orase
cei care sufera de alergii
familii cu copii mici
persoanele cu tendință la infecții ale tractului respirator superior și la alergii
proprietarii de animale de companie
oameni care fumează în cameră

Ionizare

Aparatul de purificare a aerului ADLER AD 7961 are și un ionizator.  Prin combinarea a două funcții într-un singur dispozitiv, nu numai că purificăm aerul, ci și îl ionizăm. În aerul ionizat, toți virușii și sporii fungali devin mai dificili.

Aparatul de curățare ADLER AD 7961 are un filtru HEPA înlocuibil, care poate fi achiziționat separat.
Producator:Adler
Cod:ADL15-AD 7961

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...