Purificator Filtrare Aer Auto pentru Masina cu Functie de Ionizare, Filtru HEPA, Eficienta 8 mc/h

146.99 RON
Pret vechi: 190.00 RON
Scurta descriere:
SPECIFICATII:-culoare: alb.-material: plastic.-tensiune: DC 10-15V; 300-500m.-ionizator: 5 mln / cm3.-eficienta: 8 m3 / h.-sursa de alimentare: încărcătorul auto (inclus).-dimensiuni: 7.3 / 16 cm.-...
MXY-6434
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Purificator Filtrare Aer Auto pentru Masina cu Functie de Ionizare, Filtru HEPA, Eficienta 8 mc/h

SPECIFICATII:
-culoare: alb.
-material: plastic.
-tensiune: DC 10-15V; 300-500m.
-ionizator: 5 mln / cm3.
-eficienta: 8 m3 / h.
-sursa de alimentare: încărcătorul auto (inclus).
-dimensiuni: 7.3 / 16 cm.
-greutate set: 213 g.
-greutate cu ambalaj: 550 g.


Setul include:
-purificator.
-filtru.
-încărcător auto.


Calitatea aerului pe care îl respirăm este extrem de importantă. Purificatorul de aer este un dispozitiv extrem de practic care oferă aer curat si o serie de beneficii pentru sănătate.

Purificatorul are un filtru HEPA de înaltă calitate, care îmbunătățește procesul de dezinfectare și mărește eficiența dispozitivului. Filtrul absoarbe perfect praful. Îndepărtează gazele nocive, fumul, smogul și gazele de evacuare. Efectiv distruge bacteriile, reține excelent virușii, ciupercile și diversi alergeni. De asemenea, este caracterizat printr-o eficiență ridicată și asigură o curățare eficientă pentru o lungă perioadă de timp. Durata de viață a filtrului este ridicată, deoarece poate fi ușor îndepărtat și spălată cu apă.

Dispozitivul a fost echipat cu un ionizator care eliberează anionii încărcați negativ, ceea ce asigură o performanță mai bună.

Produsul este universal și se potrivește tuturor autoturismelor care au un suport pentru pahare / pentru băuturi și o priză pentru brichetă. Alimentarea convenabilă prin intermediul unui încărcător auto are un efect pozitiv asupra confortului utilizării.

Datorită greutății si dimensiunii reduse și a cablului detașabil, purificatorul poate fi depozitat și transportat fără probleme.

Purificatorul este fabricat din plastic, care oferă rezistenta și durata de utilizare. Culoarea alb și aspectul modern, atractiv și elegant al dispozitivului se adaugă la calitățile sale estetice. Panoul de control este extrem de ușor de utilizat, deci va fi potrivit chiar și pentru persoanele în vârstă.

Produsul este destinat în special persoanelor care suferă de alergii sau care petrec mult timp pe drum, de exemplu reprezentanți, șoferi profesioniști. De asemenea, recomandat pentru copiii mici, femeile însărcinate sau persoanele cu imunitate redusă.

Purificatorul de aer 2in1 poate fi utilizat pe tot parcursul anului. Perfect pentru munca de zi cu zi, excursii de weekend sau vacanțe. Aerul proaspăt va îmbunătăți și crește confortul in timpul sofatului. Aceasta va contribui la reducerea frecvenței bolilor și va avea un impact pozitiv asupra calității vieții și sănătății.
Producator:Malatec
Cod:MXY15-6434

Recenzii

Sortati dupa:
4
L-am probat o singură dată cu ocazia unei scurte deplasări cu mașina. Funcționează corect și sper că o să-și dovedească calitățile cu ocazia efectuării unor deplasări mai lungi cu mașina, când voi pleca într-un circuit prin țară în cursul acestei veri.
Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.