Radiator Calorifer Electric cu Ulei Adler, 7 Elementi, Putere 1500W, Termostat Reglabil si Protectie la Supraincalzire

Producator: Adler
140.99 RON
Pret vechi: 190.00 RON
Scurta descriere:
Un radiator foarte eficient cu ulei. De mare ajutor atunci cand doriti sa incalziti o camera unde nu exista alte surse de caldura. Este indispensabil atunci când apare o defecțiune a sistemului de ?...
ADL-AD 7807
3 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Radiator Calorifer Electric cu Ulei Adler, 7 Elementi, Putere 1500W, Termostat Reglabil si Protectie la SupraincalzireUn radiator foarte eficient cu ulei. De mare ajutor atunci cand doriti sa incalziti o camera unde nu exista alte surse de caldura. Este indispensabil atunci când apare o defecțiune a sistemului de încălzire. Radiatorul oferă posibilitatea reglării temperaturii și are două setări de încălzire. Pentru siguranță, dispozitivul este echipat cu protecție împotriva supraîncălzirii. Radiatorul are o formă elegantă, datorită căreia nu deranjează vizual, poate fi montat chiar si intr-un birou. Radiatorul cu ulei AD 7802 are 7 elementi și o putere de 1500W.
O lumină semnaliza funcționarea dispozitivului care vă permite să controlați functionalitatea sa și în timpul nopții. Greutatea redusă a radiatorului, depozitarea cablurilor, un mâner mare pentru transport și roțile fac radiatorul nu numai practic, dar foarte ușor de transportat între camere. Este un plus mare pentru un încălzitor portabil și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgârierea podelei! Butoanele de comandă a termostatului și a comutatorului vă permit să activați, să setați și să opriți dispozitivul în câteva momente!Specificatii:
- calorifer electric cu 7 elementi;
- permite controlul temperaturii;
- 2 setari de incalzire;
- echipat cu protectie la supraincalzire;
- indicator luminos situat pe partea frontala;
- permite infasurarea cablului;
- putere maxima 1500 W;***
Alimentare: 230V ~ 50H!


Producator:Adler
Cod:ADL16-AD 7807

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...