Radiator Incalzire pe Gaz Butelie, Putere 3400W, 3 Trepte, Suprafata Incalzire 70mp + Regulator si Furtun CADOU

179.99 RON
Pret vechi: 209.99 RON
Scurta descriere:

Specificatii:-Trepte putere: 1400 - 3400 W.-Senzor debit gaz.-Senzor de oxigen.-Suprafața de încălzire: până la 70m2.-Presiune nominală: 37 mbar.-Categorie: I3B (37).-Greutate netă: 2,3 kg.-Con...

MLS-GAS-4500WT
Momentan Indisponibil

Cumpără împreună

Descriere Produs

Radiator Incalzire pe Gaz Butelie, Putere 3400W, 3 Trepte, Suprafata Incalzire 70mp + Regulator si Furtun CADOUSpecificatii:
-Trepte putere: 1400 - 3400 W.
-Senzor debit gaz.
-Senzor de oxigen.
-Suprafața de încălzire: până la 70m2.
-Presiune nominală: 37 mbar.
-Categorie: I3B (37).
-Greutate netă: 2,3 kg.
-Consumul de gaz: 110 - 305 g / h.
-Culoare: Argintiu - grafit.
-Dimensiuni dispozitiv: 29,0 x 24,0 x 10,0 cm.
-Dimensiuni ambalaj: 32,5 x 25,5 x 11,5 cm.
Setul include:
-Încălzitor pe gaz GAS-4500Wt.
-Un set de șuruburi pentru montare.
-Furtun cu regulator.Echipamentele îmbogățite, ușurința în utilizare și execuția atentă sunt foarte apreciate.
Sistemul de încălzire cu gaz GAS-4500Wt arde gazul pe plăci ceramice, care sunt încălzite suplimentar pentru radiarea căldurii. Cantitatea de gaz consumată este utilizată pentru a genera căldură, ceea ce face ca acest radiator să fie cel mai eficient din comerț. Datorită setării în trei etape, putem regla nivelul de încălzire la nevoile noastre prin simpla rotire a regulatorului.Este contruit din oțel care asigura rezistența dispozitivului la rugină, precum și la temperaturi ridicate în vecinătatea plăcilor ceramice.Grila de protecție va împiedica pătrunderea accidentală a obiectelor nedorite în camera de combustie și va proteja împotriva arsurilor nedorite.Încălzitorul cu gaz utilizează un arzător ceramic în 2 trepte pentru a genera căldura în funcție de temperatura din cameră, putem regla suprafața de încălzire pentru a vă încălzi cât mai bine posibil.Putere ajustabilă. Interval de ajustare de la 1400 la 3400W.Sistemul de încălzire cu gaz GAS-4500Wt are putere de încălzire reglabilă. Acesta poate fi setat pe trei nivele, în funcție de nevoi și de dimensiunea camerei în care se află.Senzor de debit de gaz, senzor de oxigen. Multe sisteme de securitate ne protejează atunci când folosim dispozitivul. Are toate certificatele și standardele de performanță necesare, astfel încât riscurile cele mai scăzute să nu apară în timpul utilizării.
Furtun cu regulator inclus! Radiatorul trebuie conectat numai la sursa de gaz și este gata de funcționare.Exemple de aplicații:
-Ateliere și săli de lucru. Aceasta este soluția perfectă pentru camerele care au nevoie de încălzire timp de numai 8-10 ore pe zi.-În timpul renovării. Când trebuie să se usuce vopseaua pe pereți sau in timpul iernii.-În cabane. Nu trebuie să ne temem de frigul din timpul sărbătorilor.-În garaj, când trebuie să facem reparații sau cand efectuam diferite proiecte.Producator:MalTec
Cod:MLS4-GAS-4500WT

Recenzii

Sortati dupa:
5
Un produs excelent, livrare rapida. Sunt mulțumită de serviciul site-ului.
5
Produs excelent , preț bun la achiziție,persoana de contact ,foarte amabila,totul la superlativ, urmează să comand și alte produse !
5
Magazin de încredere, produsele sunt de calitate.
5
Excelent!
Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...