Radio MP3 MP5 Player Auto 1DIN cu Bluetooth, Handsfree, USB, Telecomanda, Ecran LCD, Putere 4x50W

219.99 RON
Scurta descriere:
Radio Mp5 Player auto cu Bluetooth handsfree + telecomandaRadio Mp5 Player auto cu Bluetooth handsfree + telecomanda este un modern media player 4x50W putere, care va oferi divertisment excelent pe dr...
CTR-AC9900
+

Descriere Produs

Radio MP3 MP5 Player Auto 1DIN cu Bluetooth, Handsfree, USB, Telecomanda, Ecran LCD, Putere 4x50WRadio Mp5 Player auto cu Bluetooth handsfree + telecomandaRadio Mp5 Player auto cu Bluetooth handsfree + telecomanda este un modern media player 4x50W putere, care va oferi divertisment excelent pe drum atat pentru șofer cât și pentru pasageri.
Dispozitivul are un ecran de 800x480 ecran TFT 260.000 full-color, care poate reda cu ușurință fișiere video divx, AVI sau de ex. În fotografii jpg, png.
Radioul are un cititor de carduri microSD și TF. În plus, panoul frontal are un port USB și intrare AUX - mini stereo jack la care puteți conecta direct iPod / mp3 / telefon mobil / smartphone.
Inclus: telecomandă, chei de dezmembrare radio și cub ISO!
Radioul vă va permite să vă bucurați de calitatea digitală a muzicii fără a avea probleme cu CD-urile greoaie. Locuința robustă, designul frumos, ușurința în utilizare și prețul redus fac din acesta un radio excelent pentru orice entuziast audio din mașină.
Afișaj 800x480 260.000 TFT plin de culoare.
Ieșirea AV vă permite să conectați un monitor suplimentar la radio, unde pasagerii sunt liberi să vizioneze video-uri. Pe de altă parte, portul AV ne oferă opțiunea de conectare a camerei din spate care, atunci când este conectată corect, se va aprinde când este cuplata functia de mers înapoi.
Suporta video de mai multe formate audio și
video , cum ar fi RMVB / RM / FLV / 3GP / MPEG / dvix / XviD / DAT / VOB / AVI Imagini: JPG / BMP / PNG și suportă formate audio: MP3 / WMA / WAV / OGG / AAC.Radio Bluetooth are BLUETOOTH incorporat, care vă permite să efectuați apeluri în timp ce conduceți. Sunetul telefonului se va auzi în difuzoare, în timp ce microfonul încorporat de pe radio vă va permite să vorbiți liber. Cu Bluetooth puteți să redați muzică de pe telefonul mobil!
Controlul volumului situat pe partea șoferului oferă un control vocal ușor și, cel mai important, sigur. În plus, există un buton MODE și alte butoane necesare în timp ce controlați radioul fără telecomandă. Cu telecomanda puteți controla radioul de pe scaunul din spate sau de pe scaunul pasagerului. Radioul este compus din cele mai bune componente, astfel încât să puteți fi sigur de durabilitate și fiabilitate pentru anii următori.Intrare USB / TF (microSD) Intrarea pe panoul frontal USB este o soluție excelentă și puteți schimba cu ușurință media ori de câte ori aveți nevoie de ea. Suporta un număr foarte mare de înregistrări preferate, cum ar fi în format mp3. Dacă USB-ul nu este suficient pentru dvs., radioul este echipat cu un cititor de carduri TF (microSD).

Specificații tehnice
1.Radio FM:
-Interval de frecvență: 87,5 MHZ ~ 108MHZ
-Sensibilitate maximă: <37dBf
-Raportul semnal / zgomot:> 40db
-Separare stereo:> 20 dB
2.MP5:
-Formate suportate: RMVB / RM / FLV / 3GP / MPEG / DVIX / XVID / DAT / VOB / AVI
-Memorarea muzicii: Cartelă scurtă / TF
-Răspunsul de frecvență: (100Hz ~ 10kHz) +/- 8dB
-Raportul semnal / zgomot:> 50dB
-Separarea canalului:> 35dB
-Distorsiuni armonice: <5%
-Stereo Balance: <3dB
3. SPECIFICAȚII GENERALE:
-Alimentare - DC 12V (vezi eticheta de alimentare)
-Putere de ieșire: 50W x4
-Speaker impedanță: 4 ~ 8 Ohm
-Dimensiunile panoului frontal: 178mm x 50mm x 11mm

Setul conține:
-Audiocore AC9900 MP5 AVI DivX Bluetooth handsfree
-Telecomanda + baterie
-ISO cub
-Chei pentru dezmembrare radio
-Ambalaj original.
Producator:Maclean
Cod:CTR-AC9900

Atașamente

Manual de Utilizare (MP3-MP5-Player-Auto-AC9900.pdf, 487 Kb) [Descarcare]

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.