Redresor baterie Powermat PM-PM-30T, 12 / 24V 30A, 8 etape de incarcare

328.99 RON
Scurta descriere:
Redresorul POWERMAT PM-PM-30T este perfect pentru servicii profesionale si ateliere auto, precum si in garaje . Dispozitivul se poate incarca cu 12V si 24V. Are o functie de sustinere a tensiunii. Inc...
PWR-PM0704
1 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Redresor baterie Powermat PM-PM-30T, 12 / 24V 30A, 8 etape de incarcare

Redresorul POWERMAT PM-PM-30T este perfect pentru servicii profesionale si ateliere auto, precum si in garaje . Dispozitivul se poate incarca cu 12V si 24V. Are o functie de sustinere a tensiunii. Incarcarea bateriei cu curent scazut isi va recapata durata de viata si, in plus, va fi incarcata constant la tensiunea maxima. Functia BOOST va va ajuta sa porniti motorul atunci cand bateria este descarcata. Incarcatorul permite incarcare de 300 de secunde cu un curent ridicat de 30A, datorita caruia incarcarea scurta va creste rapid tensiunea bateriei. Dispozitivul are o stocare convenabila pentru cablul de alimentare si firele cu terminale "+" si "-".
INCARCARE IN 8 etape
PASUL 1: DIAGNOSTIC : analiza bateriei, starea de incarcare a acesteia si corectitudinea conexiunilor intre baterie si incarcator.
PASUL 2: DEGRADARE : recunoasterea bateriei, incarcarea cu tensiune de joasa tensiune si intensitate, permite eliminarea sulfatului de pe placile bateriei, datorita careia este restabilita capacitatea initiala.
PASUL 3: ANALIZA : verificarea daca bateria nu este deteriorata si daca poate accepta curent de incarcare - impiedica incarcarea unei baterii deteriorate.
PASUL 4: LUCRARE USOARA: daca bateria nu este deteriorata, incepe incarcarea cu un curent relativ scazut (aproximativ 15%), crescand treptat valoarea acesteia.
PASUL 5: INCARCARE PRINCIPALA : incarcare cu curent maxim de intensitate constanta si reglat automat in functie de starea de incarcare a bateriei pana la atingerea a 80% din capacitatea bateriei.
PASUL 6: INCARCARE FINALA : incarcarea cu tensiune descrescatoare si tensiune constanta pana la atingerea capacitatii bateriei de 100%
PASUL 7: ANALIZA : un test de incarcare a bateriei care dureaza aproximativ 2 minute - daca nivelul bateriei nu scade dupa incetarea incarcarii, procesul de incarcare este finalizat
PASUL 8: PULSING : monitorizarea tensiunii bateriei si mentinerea incarcarii optime la o capacitate de 95-100% prin impulsuri de curent.
CONTROL MICROPROCESOR
- Protectia inversa a polaritatii - blocheaza transmiterea energiei catre firele de iesire daca este detectata conexiunea de polaritate inversa.
- Protectie impotriva scurtcircuitului - energia va fi blocata pentru cablurile de iesire.
- Protectie la supratensiune - protectia este activata atunci cand este setata o tensiune de incarcare, alta decat parametrul detectat.
- Functia de diagnostic a bateriei - incarcatorul monitorizeaza constant starea bateriei si poate raporta o eroare de incarcare sub forma unui cod de eroare.
- Protectie la supraincalzire - incarcatorul va reduce incarcarea si chiar se va opri complet daca se constata supraincalzire. Dupa racire, incarcatorul va relua automat functionarea.
DATE TEHNICE
- marca: POWERMAT
- model: PM-PM-30T
- tensiune nominala: 230V / 50 Hz
- parametri de iesire: 12V - 2A / 4A / 6A / 8A / 10A / 15 [A]; 24V - 3,5A / 7,5 [A]
- Capacitate baterie 12V: 2Ah - 500Ah
- Capacitate baterie 24V: 14Ah - 250Ah
- curent de incarcare (BOOST - 12V): 30A (300 secunde)
- proces de incarcare: in 8 etape (automat)
- temperatura de lucru: 0 ° C - 40 ° C
- accepta baterii: VRLA, WET, GEL, EFB, AGM
In set:
- redresor
- manual de utilizare


Producator:POWERMAT
Cod:PWR-PM0704

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...