Rola cilindrica din spuma pentru exercitii, fitness, yoga, stretching, fizioterapie, gimnastica

55.99 RON
Scurta descriere:
Caracteristici:USOR - greutatea redusă permite utilizarea eficientă a rolei, care poate fi utilizată cu ușurință pentru diverse tipuri de exerciții.APLICAȚIE LARGĂ - util atât ca dispozitiv ...
MXY-6232
2 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Rola cilindrica din spuma pentru exercitii, fitness, yoga, stretching, fizioterapie, gimnastica

Caracteristici:
USOR - greutatea redusă permite utilizarea eficientă a rolei, care poate fi utilizată cu ușurință pentru diverse tipuri de exerciții.
APLICAȚIE LARGĂ - util atât ca dispozitiv suplimentar în timpul relaxării și exercițiilor de întindere, cât și pentru exerciții fizice și de anduranță.
SPECIFICATII - dimensiuni (lungime / latime): 33 / 14cm; EPP spumă; greutate 130 g; încărcare maximă 100 kg.
MASAJUL ȘI REABILITARE - permite masajul, care relaxează, astfel încât să restabilească capacitatea musculară și să asigure bunăstarea.
ANTI - ALUNECARE - structura suprafeței reduce riscul de alunecare, ceea ce permite un exercițiu adecvat.SPECIFICAȚII:
-material: EPP (spumă poliuretanică).
-culoare: negru și albastru.
-dimensiuni (lungime / lățime): 33 / 14cm.
-greutate: 130g.
-încărcare maximă: 100 kg.

Echipamentele suplimentare folosite în timpul exercițiilor de bază sau a orelor de relaxare și întindere au un efect pozitiv asupra eficacității formării și îmbunătățesc bunăstarea generală. Rola este ușoara, din poliuretan rezistent. Acest lucru vă permite să efectuați eficient diferite tipuri de exerciții și permite introducerea masajului pentru partea de relaxare și reabilitare.


Funcționează bine în cadrul cursurilor de yoga, fitness sau crossfit. Structura suprafeței rolei face ca aceasta să reducă riscul de alunecare, ceea ce garantează un exercițiu sigur prin aplicarea sa. Diametrul adecvat al dispozitivului de antrenament suplimentar îl face să se rostogolească bine, datorită căruia puteți efectua eficient masaj pentru spate și alte zone ale corpului, folosind doar o rezistență minimă și o greutate corporală pentru acest scop. Este o soluție care garantează un masaj sportiv eficient și, prin urmare, reabilitarea musculară. Îmbunătățește flexibilitatea, eficiența și mobilitatea întregului corp, îmbunătățește, de asemenea, circulația sângelui și calmează durerile musculare. Utilizarea sa regulată poate face parte din prevenirea leziunilor tipice și durerilor musculare.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY14-6232

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.