Saltea Attis Memory cu Spuma de Memorie si Strat Nuca de Cocos, Dimensiuni 160x200x22cm pentru Pat Dublu Matrimonial

Producator: FDM
Acest produs nu mai face parte din oferta ManiaMall
Vezi produsele din oferta ManiaMall

Descriere Produs

Saltea Attis Memory cu Spuma de Memorie si Strat Nuca de Cocos, Dimensiuni 160x200x22cm pentru Pat Dublu Matrimonial

Dimensiune: 160x200 cm | Înălțime: 22 cm | Duritate: H3 / H4

Construcție:
1. Carcasă premium matlasată - antialergică cu structură membrană și ciclu extins de abraziune. Oferă prospețime și cel mai înalt nivel de igienă, datorită posibilității de fotografiere și de spălare.
2. Spumă HR de 2 cm profilată - realizată din milioane de bule, asigură o potrivire perfectă a saltelei cu forma anatomică a corpului și garantează un confort plăcut la somn.
3. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
4. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
5. 12 cm DoubleHARD- de buzunar este împărțit în 9 zone de duritate saltea cu arcuri inovatoare Pocket PC, fiecare într - un acoperite separat cu un material extrem de elastic, un total de mai mult de 289 de izvoare / m2 , realizate în tehnologia de dublu temperare - pentru a crește durata de viață a peste 30 de ani.
6. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
7. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
8. Contribuția de nucă de cocos - are proprietati anti-fungice și proprietăți anti-alergice, îmbunătățește confortul somnului asigura o ventilație adecvată, și , de asemenea , crește puterea de saltea.
9. Spumă VISCO de 2 cm (termoplastic) - tehnologie dezvoltată de NASA pentru a minimiza problemele coloanei vertebrale. Inițial disponibil numai pentru piloți și astronauți, astăzi și pentru tine în noua saltea.

Fundația produsului este cea mai dovedită și mai valoroasă formă din izvoare de buzunar independente , care divizează saltea în 9 zone. În inima ei există un sârmă extrem de durabilă, dublu-întărită, realizată în tehnologia DoubleHARD. În total, peste 289 izvoare pe m2, a căror durată de viață atinge 30 de ani! Funcționarea independentă a izvoarelor garantează că toate tipurile de rotație și găurire nu vor fi resimțite de cealaltă persoană. De asemenea, diferența de greutate nu contează, deoarece arcurile de buzunar nu creează o înclinare a saltelei sau o adâncitură în jurul unei persoane mai grele.

Pe de o parte, este utilizată o spumă profilată HR H30 cu 7 zone, construită din milioane de bule, asigură o potrivire perfectă a saltelei cu forma corpului și garantează un confort plăcut la somn, rămânând extrem de ușoară. Acesta își recapătă forma inițială de două ori mai rapid, ceea ce înseamnă că reacționează mult mai repede la orice schimbare a poziției corpului. Avantajul său este și ventilația excelentă - circulația aerului va împiedica creșterea tuturor mucegaiurilor și ciupercilor. Durabilitatea spumei HR este chiar definită ca fiind cu 40% mai mare decât spuma poliuretanică tradițională de aceeași densitate. Se caracterizează printr-o flexibilitate sporită, care sporește semnificativ confortul utilizării și afectează prelungirea duratei sale de viață.

În partea inferioară se află o spumă poliuretanică tradițională T25 cu o rezistență sporită. Spuma nu se deformează, făcând-o foarte confortabilă și garantează confortul de dormit.

Apoi, o simțire naturală mărește rezistența saltelei, care separă elementul de arc de spumă.

Pe de altă parte, este utilizată o spumă profilată VISCO cu funcție de memorie corporală. Structura specială a acestei materii prime o face să reacționeze la temperatură și presiune. Acest strat are exact forma pe care o are persoana pe care o are. Această stare rămâne fixă ​​timp de câteva zeci de secunde. Rezultatul? Fiecare celulă a corpului tău este susținută cu aceeași forță și știi că dormi într-o saltea adaptată exact măsurii tale!

Fiole naturale de nucă de cocos au fost folosite sub el . Combinate în procesul de producție, ele formează o placă rigidă, aerisită, care întărește salteaua. Este o barieră excelentă pentru ciuperci și acarieni.

În următorul strat, a fost utilizată spuma poliuretanică tradițională T25 cu rezistență sporită.


Producator:FDM
Cod:FDM-attis-160x200

Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Produsele Verii