Saltea Euforia Memory cu Spuma de Memorie, Dimensiuni 160x200x24cm pentru Pat Dublu Matrimonial

Producator: FDM
Acest produs nu mai face parte din oferta ManiaMall
Vezi produsele din oferta ManiaMall

Descriere Produs

Saltea Euforia Memory cu Spuma de Memorie, Dimensiuni 160x200x24cm pentru Pat Dublu Matrimonial

1. Carcasă premium matlasată - antialergică cu structură membrană și ciclu extins de abraziune. Zipul cusut vă permite să scoateți și să spălați capacul.
2. 2 cm spumă termoplastică VISCO cu funcție de memorie a corpului - reacționează la presiunea și temperatura corpului.
3. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
4. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
5. 18 cm buzunar DoubleHARD - saltea este împărțit în 9 zone de duritate, de primăvară inovatoare Pocket PC, fiecare într - un acoperite separat cu un material extrem de elastic, un total de mai mult de 289 de izvoare / m2 , realizate în tehnologia de dublu temperare - pentru a crește durata de viață a peste 30 de ani.
6. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
7. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
8. Tehnologia adezivă HotMelt - nu conține componente volatile sau apă, datorită căruia adezivul nu miroase și este complet sigur.
Fundația produsului este cea mai dovedită și apreciată formă realizată din izvoare independente de buzunar care divizează salteaua în 9 zone. În inima sa există o sârmă extrem de durabilă, dublă crăpată, realizată în tehnologia DoubleHARD, în total peste 289 izvoare pe m2, a cărei durată de viață ajunge la 30 de ani! Funcționarea independentă a izvoarelor garantează că toate tipurile de rotație și găurire nu vor fi resimțite de cealaltă persoană. De asemenea, diferența de greutate nu contează, deoarece arcurile de buzunar nu creează o înclinare a saltelei sau o adâncitură în jurul unei persoane mai grele.

În saltea am folosit spuma VISCO cu funcția de memorie a corpului. Structura specială a acestei materii prime o face să reacționeze la temperatură și presiune. Acest strat are exact forma pe care o are persoana pe care o are. Această stare rămâne fixă ​​timp de câteva zeci de secunde. Rezultatul? Fiecare celulă a corpului tău este susținută cu aceeași forță și știi că dormi într-o saltea adaptată exact măsurii tale!

Materialul recomandat în special persoanelor care suferă de alergii este latexul și nuca de cocos. Sunt materiale ecologice care nu absoarbă praful. Nu se dezvoltă microorganisme dăunătoare pe suprafața lor, așa că rămâne în stare proaspătă pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Pentru bolile coloanei vertebrale, merită acordată atenție zonei de duritate 7-9 pe saltea, care susțin perfect coloana vertebrală. Salteaua nu poate fi prea tare sau prea moale.


Producator:FDM
Cod:FDM-euforia-160x200

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.