Saltea ortopedica, 7 Zone de duritate, husa matlasata, 160x200 cm, inaltime 21 cm pentru pat dublu matrimonial

599.99 RON
Pret vechi: 958.99 RON
Scurta descriere:

Saltelele din seria ProfiledFOAM se caracterizeaza printr-un confort exceptional de utilizare, durabilitate, precum si o ventilatie adecvata. Pentru producerea lor se folosesc doar materii de prima ca...

WTX-160x200x21
5 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Saltea ortopedica, 7 Zone de duritate, husa matlasata, 160x200 cm, inaltime 21 cm pentru pat dublu matrimonialSaltelele din seria ProfiledFOAM se caracterizeaza printr-un confort exceptional de utilizare, durabilitate, precum si o ventilatie adecvata. Pentru producerea lor se folosesc doar materii de prima calitate cu adeziv pe baza de apa. Potrivirea optima a spumelor poliuretanice este secretul unei saltele bune si este in conformitate cu cele mai noi standarde de somn recomandate de medici si experti.
Marele avantaj al saltelelor cu tehnologie profilataFOAM cu sistemul 7- zone este ventilatia corespunzatoare a acestora, iar zonele special profilate au un efect pozitiv asupra confortului somnului, stimuleaza si au proprietati de masaj . Cealalta latura a saltelei a fost realizata si folosind spuma fabricata in tehnologia profiledFOAM , astfel incat nu este necesar sa renuntam la proprietatile de masaj atunci cand folosim cealalta parte a saltelei (pentru ca trebuie amintit ca expertii recomanda intoarcerea saltelei pe cealalta parte la fiecare sase luni). Indiferent de partea utilizata, salteaua mentine constant pozitia ideala de somn si forma corecta a corpului in timpul repausului.
► Dimensiune 160x200 cm
►Inaltime: 20 ~ 21 cm
►Duritate: H3
Nucleul saltelei este sistemul Pocket realizat in tehnologia ExtendedHard . O astfel de saltea asigura durabilitatea si ajustarea corespunzatoare la greutatea corpului nostru. Arcurile de buzunar utilizate impart salteaua in 7 zone de duritate diferita. Acest sistem este considerat optim datorita anatomiei corpului uman. Fiecare zona este adaptata la o anumita parte a corpului, deoarece fiecare dintre ele are nevoie de o forta de sprijin diferita atunci cand este culcat. In plus, lipsa conexiunii dintre arcuri face ca fiecare dintre ele sa functioneze independent de celelalte, eliminand astfel efectul de indoire a suprafetelor mari sub presiune intr-o zona mica.
Caracteristici:
- Ambele parti functionale au proprietati de masaj datorita utilizarii spumelor profilate pe ambele parti.
- Husa matlasata standard, rezistenta, cu fermoar
- Spuma poliuretanica de inalta rezistenta
- Salteaua are 7 zone de duritate care asigura o pozitie optima de somn
- Arcuri de buzunar, fiecare intr-o zona tampon separata din material extrem de flexibil, in total peste 289 arcuri / m2 realizate in tehnologia ExtendedHard intr-un sistem cu 7 zone,
>>Tehnologie ProfiledFoam & 7 zone climatice si 7 zone de masaj<<
Combinatia optima de spume poliuretanice profilate pentru a obtine un confort adecvat de utilizare si o durata de viata prelungita.
Salteaua este impartita in 7 zone de spume profilate. Fiecare dintre ele este diferit . Impartirea saltelei in 7 zone profilate asigura un confort ridicat de odihna datorita proprietatilor de masaj ale fragmentelor sale individuale.

Producator:Webtex
Cod:WTX-160x200x21

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Protectie