Saltea ortopedica, 9 Zone de duritate, husa hipoalergica, 160x200 cm, inaltime 19cm pentru pat dublu matrimonial

581.99 RON
Pret vechi: 958.99 RON
Scurta descriere:

O saltea creata pentru clientii exigenti. Este confectionat dintr-o tesatura hipoalergenica de inalta calitate, cu un fermoar in forma de L. Toate materiile prime utilizate sunt ecologice si indepline...

WTX-160x200x19
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Saltea ortopedica, 9 Zone de duritate, husa hipoalergica, 160x200 cm, inaltime 19cm pentru pat dublu matrimonialO saltea creata pentru clientii exigenti. Este confectionat dintr-o tesatura hipoalergenica de inalta calitate, cu un fermoar in forma de L. Toate materiile prime utilizate sunt ecologice si indeplinesc standardele stricte de calitate . Salteaua se incadreaza perfect in grupul celor mai moderne saltele oferite pe piata, in special prin utilizarea tehnologiilor profilateFOAM si hibridFOAM . Saltelele din seria ProfiledFOAM si hybridFOAM se caracterizeaza printr-un confort incredibil de utilizare, durabilitate, ventilatie excelenta si proprietati de masaj fara precedent !
Prima parte a saltelei este realizata din tehnologia profilataFOAM cu un sistem in 7 zone montat pe spuma poliuretanica, in timp ce cealalta parte a saltelei este foarte rezistenta (neteda) din poliuretan.
Interiorul saltelei este realizat din spuma HR Kaltschaum extrem de flexibila din 9 zone, fabricata in tehnologia hybridFOAM. Sistemul cu 9 zone este un alt avantaj al acestei saltele. El lucreaza la mentinerea unei pozitii ideale de dormit, imparte saltea in 9 zone de duritate.►dimensiune 160x200 cm
►inaltime 18 ~ 19 cm
► duritate H3Caracteristici:
- Husa rezistenta, standard , matlasata , hipoalergenica, fermoar cusut,
- Spuma poliuretanica T25 care constituie scheletul saltelei - ii confera rigiditate si durabilitate adecvata,
- 9 zone de inalta rezistenta cu spuma de tip HR KALTSCHAUM hybridFOAM asigura o potrivire adecvata formei corpului,
- Spuma poliuretanica T25 din 7 zone realizata in tehnologia profilataFOAM , cu profilare de masaj si asigurarea unei ventilatii excelente,
- Salteaua are 9 zone de duritate ,Tehnologie ProfiledFoam & 7 zone climatice si 7 zone de masaj
Combinatia optima de spume poliuretanice profilate pentru a obtine un confort adecvat de utilizare si o durata de viata prelungita.
Salteaua este impartita in 7 zone de spume profilate. Fiecare dintre ele este diferit . Impartirea saltelei in 7 zone profilate asigura un confort ridicat de odihna datorita proprietatilor de masaj ale fragmentelor sale individuale .
Spuma Kaltschaum - spuma rece, ceea ce inseamna densitate si flexibilitate si mai mare!
foarte elastica este caracterizata prin valori mult mai mari ale parametrilor precum: elasticitatea, flexibilitatea si rezistenta. Saltelele realizate din aceasta spuma sunt una dintre cele mai populare din Europa.
De ce salteaua KALTSCHAUM cu spuma?
Spumele puternic flexibile sunt un material celular cu o textura neteda si o structura neregulata. Acestea se caracterizeaza printr-o flexibilitate ridicata, un comportament dinamic dupa indepartarea incarcaturii, garantand un confort ridicat de utilizare. Au permeabilitate excelenta la aer, rezistenta la tractiune si isi recupereaza rapid forma originala dupa o compresie intensa.Impreuna cu spuma termo-elastica constituie grupul celor mai groase si, prin urmare, si al celor mai luxoase si durabile produse. Adesea folosite impreuna, sunt baza celor mai bune saltele.Caracteristici:
- flexibilitate excelenta
- rezistenta ridicata la deformare
- pozitie ergonomica excelenta a somnului
- ventilatie buna datorita structurii celulare deschise poroase
- durabilitateHusa ULTRA - material confortabil si durabil!


Producator:Webtex
Cod:WTX-160x200x19

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.