Saltea Premium HomeMax cu Strat Nuca de Cocos, Dimensiuni 160x200x24cm pentru Pat Dublu Matrimonial

Producator: FDM
Acest produs nu mai face parte din oferta ManiaMall
Vezi produsele din oferta ManiaMall

Descriere Produs

Saltea Premium HomeMax cu Strat Nuca de Cocos, Dimensiuni 160x200x24cm pentru Pat Dublu Matrimonial

1. Carcasă premium matlasată - antialergică cu structură membrană și ciclu extins de abraziune. Oferă prospețime și cel mai înalt nivel de igienă, datorită posibilității de fotografiere și de spălare.
2. Fibra de aer condiționat - un fleece pufos, care continuă să transporte aer și încălzește suplimentar salteaua.
3. Contribuția de nucă de cocos - are proprietati anti-fungice și proprietăți anti-alergice, îmbunătățește confortul somnului asigura o ventilație adecvată, și , de asemenea , crește puterea de saltea.
4. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
5. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
6. 18 cm DoubleHARD de buzunar - este împărțit în 9 zone de duritate saltea cu arcuri inovatoare Pocket PC, fiecare într - un acoperite separat cu un material extrem de elastic, un total de mai mult de 289 de izvoare / m2 , realizate în tehnologia de dublu temperare - pentru a crește durata de viață a peste 30 de ani.
7. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
8. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
9. Tehnologia adezivă HotMelt - nu conține componente volatile sau apă, datorită căruia adezivul nu miroase și este complet sigur.

Fundația produsului este cea mai dovedită și apreciată formă realizată din izvoare independente de buzunar care divizează salteaua în 9 zone. În inima sa există o sârmă extrem de durabilă, dublă crăpată, realizată în tehnologia DoubleHARD, în total peste 289 izvoare pe m2, a cărei durată de viață ajunge la 30 de ani! Funcționarea independentă a izvoarelor garantează că toate tipurile de rotație și găurire nu vor fi resimțite de cealaltă persoană. De asemenea, diferența de greutate nu contează, deoarece arcurile de buzunar nu creează o înclinare a saltelei sau o adâncitură în jurul unei persoane mai grele.

Acest model utilizează, de asemenea, un cartuș de nucă de cocos . Este o materie primă naturală, ecologică, derivată din cochilii de nucă de cocos. Fibrele de cocos sunt ușoare și aerisite, precum și foarte durabile și flexibile, rezistente la umiditate și deformare. Îmbunătățește circulația aerului în interiorul saltelei, evitând astfel transpirația excesivă. Nuca de cocos are proprietati antialergice, previne cresterea ciupercilor si acarienilor. Este recomandat în special pentru clienții care preferă saltele mai grele. O pânză sintetică pufoasă a fost aplicată pe inserția de nucă de cocos , care continuă să transporte aer și încălzește suplimentar salteaua.
Materialul recomandat în special persoanelor care suferă de alergii este latexul și nuca de cocos. Sunt materiale ecologice care nu absoarbă praful. Nu se dezvoltă microorganisme dăunătoare pe suprafața lor, așa că rămâne în stare proaspătă pentru o perioadă foarte lungă de timp.


Producator:FDM
Cod:FDM-homemax-160x200

Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Produsele Verii