Saltea Premium Paris Multi-Strat, 160x200x16cm pentru Pat Dublu Matrimonial DoubleHARD

Producator: FDM
659.99 RON
Pret vechi: 900.00 RON
Scurta descriere:

Dimensiune: 160x200 cm | Înălțime: 16 cm | Duritate: H3 / H31. Carcasă premium matlasată - antialergică cu structură membrană și ciclu extins de abraziune. Oferă prospețime și cel mai în...

FDM-paris-160x200
+

Descriere Produs

Saltea Premium Paris Multi-Strat, Dimensiuni 160x200x16cm pentru Pat Dublu MatrimonialDimensiune: 160x200 cm | Înălțime: 16 cm | Duritate: H3 / H31. Carcasă premium matlasată - antialergică cu structură membrană și ciclu extins de abraziune. Oferă prospețime și cel mai înalt nivel de igienă, datorită posibilității de fotografiere și de spălare.
2. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
3. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
4. 12 cm MULTIPOCKET DoubleHARD este împărțit în 9 zone de duritate saltea multipocketowe primăvară inovatoare, fiecare într - o acoperire separată cu un material extrem de elastic, un total de mai mult de 510 de izvoare / m2 din bi-hardening - pentru a crește durata de viață a peste 30 de ani.
5. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
6. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
7. Tehnologia adezivă HotMelt - nu conține componente volatile sau apă, datorită căruia adezivul nu miroase și este complet sigur.Fundația produsului este cea mai dovedită și mai valoroasă formă realizată din izvoare multipocket independente , împărțind saltea în 9 zone. În inima ei există un sârmă extrem de durabilă, dublu-întărită, realizată în tehnologia DoubleHARD. In total, mai mult de 510 de izvoare / m², a cărui viață ajunge la 30 de ani! Springs lucru independent se asigură că toate tipurile de strunjire, găurire nu va fi simtit pentru o altă persoană. De asemenea , este lipsit de relevanță , deoarece diferența de greutate-primăvară multipocketowym salteaua nu apare, și înclinarea cavității în jurul persoanei mai grele.

Salteaua PARIS

Dimensiune: 160x200 cm | Înălțime: 17 cm

Duritate: Sus: H3 - mediu dur | Fundul inferior: H3 - mediu dur

Construcție:

  1. Carcasă premium matlasată - antialergică cu structură membranară și ciclu extins de abraziune. Oferă prospețime și cel mai înalt nivel de igienă, datorită posibilității de fotografiere și de spălare.
  2. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.
  3. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
  4. 12 cm MULTIPOCKET DoubleHARD este împărțit în 9 zone de duritate saltea multipocketowe primăvară inovatoare, fiecare într - o acoperire separată cu un material extrem de elastic, un total de mai mult de 510 de izvoare / m² realizate în dual-călirea - pentru a crește durata de viață a peste 30 de ani.
  5. Distanțier tapițat - crește rezistența saltelei, separă elementul de arc de spumă.
  6. Spuma poliuretanică de 2 cm T25, cu densitate crescută, nu se deformează, garantând astfel confortul somnului.

Saltea pe două fețe | Copertă acoperită Multipocket | Posibilitatea spălării 9 zone de duritate hipoalergenic | Materii prime ecologice

DESCRIEREA PRODUSULUI

Culorile materialelor folosite la producerea saltelei pot diferi de cele prezentate în imagine, păstrând proprietățile lor.

Materialele folosite în producția de saltele includ diferite tipuri de spumă de poliuretan, latex, visco etc., sunt produse cu un coeficient ridicat de compresibilitate și de rezistență, astfel ca rezervă dreptul de toleranță pozitiv și negativ de +/- 2% pentru lățimea și lungimea saltelei și + / - 1 cm pentru înălțimea sa.

Arcuri multipocket cu 9 zone

În inima lor există o sârmă extrem de durabilă, dublă cimentată, realizată în tehnologia DoubleHARD, în total de peste 510 izvoare pe m², care durează până la 30 de ani!

Funcționarea independentă a izvoarelor garantează că toate tipurile de rotație și găurire nu vor fi resimțite de cealaltă persoană. De asemenea, diferența de greutate nu contează, deoarece, datorită izvoarelor cu mai multe buzunare, salteaua nu este înclinată, iar adâncitura în jurul celei mai grele.

Tehnologia sigură a topitoriei la cald

Nu conține componente volatile sau apă, datorită cărora adezivul nu miroase și este complet sigur.

Adezivul include rășini naturale, ceară sunt adăugate pentru a reduce temperatura de lucru, viscozitatea și pentru a îmbunătăți umectabilitatea și antioxidanții, împiedicând degradarea adezivului.

Acoperire premium

Antiallergic cu structura membrană, realizată din materiale de cea mai înaltă calitate, de tip hipoalergenic, de primă calitate, oferind o delicatețe excepțională, prospețime și un confort și o satisfacție extraordinară cu utilizarea sa.

Structura materialului din care a fost realizată capacul asigură o ventilație adecvată și un flux adecvat de aer în saltea. Capacul are un fermoar cusut, care îi permite să fie ușor îndepărtat pentru spălare.

Saltelele noastre sunt disponibile și cu alte huse (SilverCare, AloeVera, Cashmere, Tencel, Bamboo, 3D Silver Perfect Protect). Plățile suplimentare pentru acoperirea scaunelor pot fi găsite în celelalte licitații.

Cum de a regla saltea?

Saltea bine aleasă

În timpul somnului, acesta oferă suportul ideal pentru organism și menține poziția anatomică a coloanei vertebrale. Duritatea sa trebuie ajustată la greutatea persoanei care dorm pe ea, pentru a asigura o circulație adecvată a sângelui și a nu provoca presiune.

Salteaua este prea moale

Aceasta provoacă îndoire nenaturală a coloanei vertebrale, ceea ce duce la dureri de spate. Corpul se prăbușește, îndoind coloana vertebrală ca o arcadă. De asemenea, este foarte dificil să se facă schimbări în poziția corpului.

Saltea prea tare

Opriți punctele cele mai proeminente ale corpului nostru - șolduri și umeri. Acest lucru împiedică circulația sanguină adecvată. Aceasta provoacă iritații, oboseală și dureri musculare.

Cum să despachetați salteaua?

Saltele mai mici de 100x200 cm pot fi trimise derulate.

  1. După primirea bunurilor, scoateți folia de protecție și plasați salteaua pe cadrul patului, lăsând-o până când își revine la volumul total (48-72 ore).
  2. Salteaua poate fi utilizată atunci când își recapătă forma.
  3. Nu se recomandă păstrarea saltelei ambalate ermetic pentru mai mult de 14 zile.
  4. După despachetarea saltelei, nu o transportați în poziție verticală.
Producator:FDM
Cod:FDM-paris-160x200

Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Produsele Verii