Saltea superortopedica doua parti, cu nuca de cocos si spuma ExtraFlex, 7 zone de duritate, 160x200cmx26cm

738.99 RON
Pret vechi: 958.99 RON
Scurta descriere:

Aceasta saltea utilizeaza cele mai noi tehnologii inspirate din inginerie germana - saltelele din seria ProfiledFOAM se caracterizeaza printr-un confort exceptional de utilizare, durabilitate, precum ...

WTX-160x200x26
3 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Saltea superortopedica doua parti, cu nuca de cocos si spuma ExtraFlex, 7 zone de duritate, 160x200cmx26cmAceasta saltea utilizeaza cele mai noi tehnologii inspirate din inginerie germana - saltelele din seria ProfiledFOAM se caracterizeaza printr-un confort exceptional de utilizare, durabilitate, precum si o ventilatie adecvata. Pentru producerea lor se folosesc doar materii prime de cea mai inalta calitate, combinate in conditii adecvate, cu adeziv sigur de apa. Potrivirea optima a spumelor poliuretanice este secretul unei saltele bune si este in conformitate cu cele mai noi standarde de somn recomandate de medici si experti.
S-au utilizat doua tipuri de spume profilate: ExtraFlex si pe cealalta parte a utilitatii Kaltschaum - adica spuma elastica mai densa . In plus, sub spuma de masaj Kaltschaum, a fost inserata nuca de cocos.Nucleul saltelei este sistemul Pocket realizat cu tehnologie ExtendedHard . O astfel de saltea asigura durabilitatea si ajustarea corespunzatoare la greutatea corpului nostru. Arcurile de buzunar utilizate impart salteaua in 7 zone de duritate diferita. Acest sistem este considerat optim datorita anatomiei umane. Fiecare zona este adaptata la o anumita parte a corpului, deoarece fiecare dintre ele are nevoie de o forta de sprijin diferita atunci cand este culcat. In plus, lipsa conexiunii dintre arcuri face ca fiecare dintre ele sa functioneze independent de celelalte, eliminand astfel efectul de indoire a suprafetelor mari sub presiune intr-o zona mica.Spuma poliuretanica din 7 zone aplicata pe ambele parti si realizata in tehnologia profilataFOAM , care asigura o potrivire perfecta la forma corpului, precum si o rezistenta adecvata. Prima parte utilizabila profilata este din spuma ExtraFlex, in timp ce a doua este din spuma Kaltschaum ,
Spuma KALTSCHAUM sau asa-numita „spuma rece” este o spuma foarte confortabila, cu un grad ridicat de rezistenta la deformare.Salteaua are 7 zone de duritate care asigura o pozitie optima de somn. Arcuri de buzunar, fiecare intr-o zona tampon separata din material extrem de flexibil, in total peste 289 arcuri / m2 realizate in tehnologia ExtendedHard.
Ambele parti ale saltelei sunt functionale si au proprietati de masaj datorita utilizarii spumelor profilate pe ambele parti, Un strat suplimentar de spuma cu o flexibilitate ridicata sub spuma de masaj actioneaza ca un distantier pentru a creste confortul si durabilitatea.1. Tehnologie ProfiledFoam & 7 zone climatice si 7 zone de masaj
Combinatia optima de spume poliuretanice profilate pentru a obtine un confort adecvat de utilizare si o durata de viata prelungita.
Salteaua este impartita in 7 zone de spume profilate. Fiecare dintre ele este diferit . Impartirea saltelei in 7 zone profilate asigura un confort ridicat de odihna datorita proprietatilor de masaj ale fragmentelor sale individuale .
2. "Covor de cocos" - pentru sanatatea ta! are proprietati anti-fungice si anti-alergice . Fibrele de nuca de cocos absorb apa si transpiratia umana, sprijinind si regland fluxul natural de aer din saltea. Covorasele de nuca de cocos sunt recomandate persoanelor predispuse la alergii.
3. Spuma ExtraFlex pe o parte - densitate ridicata si rezistenta!
Prezenta acestei spume asigura o utilizare confortabila a saltelei multi ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca spuma are o densitate crescuta si un factor de duritate crescut. Structura celulara a acestei spume asigura o ventilatie gratuita, care la randul sau impiedica eficient dezvoltarea bacteriilor.Caracteristici:
► flexibilitate excelenta;
► rezistenta ridicata la deformare;
► pozitie ergonomica;
►ventilatie buna datorita structurii celulare deschise poroase;
►durabilitate.


Producator:Webtex
Cod:WTX-160x200x26

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Protectie