Scaun de Birou Directorial sau Gaming Sport FULL Ajustabil cu Perna Cervicala si Lombara, Culoare Negru/Albastru

550.99 RON
Pret vechi: 700.00 RON
Scurta descriere:
SPECIFICAȚII:-culoare: negru - albastru.-dimensiuni totale (lungime / lățime / înălțime): 85 / 70.5 / 121.5-131,5cm.-greutate: 22,5 kg.-greutate cu ambalaj: 25,1 kg.Scaunul gaming rotativ este u...
MXY-6426
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Scaun de Birou Directorial sau Gaming Sport FULL Ajustabil cu Perna Cervicala si Lombara, Culoare Negru/Albastru

SPECIFICAȚII:
-culoare: negru - albastru.
-dimensiuni totale (lungime / lățime / înălțime): 85 / 70.5 / 121.5-131,5cm.
-greutate: 22,5 kg.
-greutate cu ambalaj: 25,1 kg.


Scaunul gaming rotativ este un lucru de neînlocuit pentru iubitorii de jocuri pe calculator. Ideal pentru jucători, precum și pentru cei care petrec multe ore la calculator sau la birou atât din motive profesionale, cât și pentru hobby-uri. Ajustarea adecvată a scaunului și poziția corectă a corpului este foarte importantă pentru sănătate și minimizează riscul disconforturilor ulterioare asociate cu acesta.

Scaunul are posibilitatea de ajustare completă, ceea ce reprezintă un mare avantaj. Aveți posibilitatea să-l personalizați la nevoile individuale, datorită cărora câștigăm confortul fără precedent de utilizare. Are înălțime reglabilă a sezutului, a cotierelor, precum și înclinare reglabilă a spătarului. Cotierele pot fi rotite ușor de la o parte la alta - spre stânga și spre dreapta, mișcare - in față și spate; ridicare - în sus și în jos. Spătarul poate fi așezat complet plat sau reglat în orice unghi. Suportul pentru picioare retractabil este ascuns sub scaun, acesta asigură confort și îmbunătățește circulația sângelui în picioare. Profil este special creeat pentru ca scaunul să fie extrem de confortabil, iar oboseala nu simtită ca și în cazul modelelor simple de scaune. Un avantaj suplimentar îl reprezintă cele două perne - pentru cap și pentru coloană, care eliberează efectiv secțiunile cervicale și lombare. Pernele se află pe centuri care garantează stabilitatea. Ele nu se deplasează și vă permit să le setați la înălțimea dorită. Baza scaunului pentru jocuri este formata din 5 brațe, cu tampoane anti-alunecare pentru picioare și protectie anti-zgârieturi.

Scaunul este fabricat din material rezistent, neted și ușor de curățat. Produsul va servi cu siguranță pentru o lungă perioadă de timp.

Este caracterizat printr-un aspect interesant și atractiv. Este menținut într-un stil sportiv, tipic masculin, în culoarea negru - albastru. Construit cu atentie la detalii, cu un finisaj estetic.

Un scaun solid pentru jocuri este o idee extraordinară atât pentru băieți mici cât și pentru cei mari!


Producator:Malatec
Cod:MXY16-6426

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Volteno Electronic