Set 5-in-1 Accesorii Unelte cu Suport pentru Seminee, Sobe, Cuptoare, Gratare

99.99 RON
Pret vechi: 150.00 RON
Scurta descriere:
SPECIFICAȚII:-dimensiunile setului (lățime / înălțime): 22 / 66cm.-lungime mâner suport: 10cm.-lungime carlig jar cu mâner: 57cm.-lungime lopata jar cu mâner: 55cm.-lungime matura cu mânerul...
MXY-4165
Momentan Indisponibil

Descriere Produs

Set 5-in-1 Accesorii Unelte cu Suport pentru Seminee, Sobe, Cuptoare, Gratare

SPECIFICAȚII:
-dimensiunile setului (lățime / înălțime): 22 / 66cm.
-lungime mâner suport: 10cm.
-lungime carlig jar cu mâner: 57cm.
-lungime lopata jar cu mâner: 55cm.
-lungime matura cu mânerul: 53 cm.
-greutate set: 3,1 kg.
-greutate cu ambalaj: 3,25 kg.


Setul include:
-suport.
-carlig.
-lopata.
-mătură.
-cleste.


Servirea rapidă și eficientă a unui șemineu sau cuptor nu este doar confortul încălzirii, ci și a faptului ca depunem mai puțin efort pentru asta, precum și siguranța, ordinea. Folosirea instrumentelor adaptate la acest tip de sarcină vă va permite să vă ocupați cu ușurință de pregătirea cuptorului pentru utilizare, curățare sau funcționare.

Setul de accesorii pentru șemineu conține toate elementele de bază utile pentru functionarea diferitelor tipuri de cuptoare. Se folosesc pentru utilizarea șemineului, dar și pentru grătare sau foc tradițional. Setul include patru instrumente. Un carlig pentru raspandirea uniformă a jarului, lemnului, a cărbunelui sau a brichetelor, precum și pentru curățarea grătarului pentru un debit mai bun de aer. Aceeași funcție poate fi efectuată cu ajutorul cleștelui, care este utilizat suplimentar pentru a transporta jar sau cărbuni. Acest lucru este deosebit de important atunci când acestea cad din semineu și trebuie îndepărtate imediat de pe sol. Următoarele elemente sunt o lopată și o mătură care sunt necesare pentru a curăța bine placa de semnieu/cuptor. Ele ajută la înlăturarea nu numai a cenușei, ci și a eventualelor rămășițe nearse. Toate accesoriile pentru șemineu sunt realizate din oțel gri, care este rezistent la temperaturi ridicate. Fiecare element are un mâner metalic, rotunjit care facilitează utilizarea acestuia. Datorită mânerului neted, este ușor de ținut în mână, ceea ce vă permite să lucrați rapid și eficient lângă șemineu .

Întregul set de unelte pentru șemineu se stochează pe suportul din set. Suportul este echipat special pentru agățarea tuturor ustensilelor. De asemenea, are o plasa perforata, care are o funcție decorativă. Este echipat, de asemenea, cu un mâner care îl face ușor de transportat.


Producator:Kaminer
Cod:MXY14-4165

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Volteno Electronic