Set Creioane Colorate pentru Pictura pe Fata, 12 Culori

22.99 RON
Scurta descriere:
Caracteristici:12 CULORI - setul conține 12 creioane în nuanțe intense, diferite; numărul de culori garantează utilizarea practică și oferă nenumărate ocazii de a vă crea propriile picturi o...
MXY-6608
+

Descriere Produs

Set Creioane Colorate pentru Pictura pe Fata, 12 Culori

Caracteristici:
12 CULORI - setul conține 12 creioane în nuanțe intense, diferite; numărul de culori garantează utilizarea practică și oferă nenumărate ocazii de a vă crea propriile picturi originale și interesante.
UȘOR DE UTILIZAT - o formulă special dezvoltată le face moi, ușor și convenabil de utilizat, ceea ce oferă confortul de utilizare; ele sunt plasate în carcase din plastic, datorită cărora acestea sunt ușor de aplicat și răspândit, iar aplicația în sine nu murdareste mâinile; un glisor manual simplifică extragerea unei noi porțiuni de culoare.
SPECIFICAȚII - dimensiunile carcasei (lungime / lățime / înălțime) 15,8 / 11cm; greutatea setului 112g.
CURATARE SIMPLA - se elimina cu ușurință pictura cu un servetel umed sau apă cu săpun.
NON-TOXIC - creioanele sunt fabricate din materiale non-toxice, ele sunt sigure pentru pielea copilului.


SPECIFICAȚII:
-vârsta: +3 ani.
-certificat: CE.
-dimensiuni carcasa: 15,8 / 11cm.
-dimensiunile unui singur creion (lungime / diametru): 9,5 / 11cm.
-greutatea setului cu ambalaj: 112g.


Creioanele pentru pictura pe fata sunt minunate si creative pentru copii si adulti. O formă interesantă de petrecere a timpului va permite dezvoltarea abilităților manuale și poate deveni o sursă de inspirație pentru micii artiști.

Setul conține 12 creioane în nuanțe intense. Cantitatea de culori curcubeu garantează utilizarea practică și oferă nenumărate ocazii de a vă crea propriile picturi originale și interesante. Formula special dezvoltată le face moi, ușor și convenabil de utilizat, ceea ce oferă confortul de utilizare. Ele sunt plasate în carcase din plastic, datorită cărora sunt ușor de aplicat, iar aplicația în sine nu are murdareste mâinile. În plus, glisorul manual simplifică extragerea unei noi porțiuni de culoare.

Pictura este ușor de spălat, fără îndoială, este avantajul său și facilitează munca sau jocul, făcând-o ușor de aplicat și, de asemenea, crește satisfacția atunci când îl folosiți.

Creionul a fost fabricat din materiale non-toxice și este sigur pentru pielea copilului. Desenul influențează pozitiv dezvoltarea copilului, stimulează creativitatea și dezvoltă imaginația. Punctele de pictura pentru față sunt universale și au o gamă largă de aplicații.

Perfect potrivite pentru utilizare la domiciliu, grădiniță, școală sau în aer liber, precum și la spitalele de copii sau in centre de îngrijire și educație pentru copii. Produsul este destinat diferitelor tipuri de jocuri, petreceri de costume și carnaval, festivități, zile de naștere sau evenimente sportive. Recomandat pentru fete și băieți de toate vârstele.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY14-6608

Recenzii

Fi primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Produsele Verii