Set Joc Casuta Educationala din Lemn cu Elemente de Sortare, Recunoastere Forme, Ceas si Cheie Usa pentru Copii

66.99 RON
Scurta descriere:
SPECIFICAȚII:-vârstă: 3+.-certificat: CE, EN71.-material: lemn.-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 22x20,5x25cm.-greutate: 1,5 kg.-greutate cu ambalaj: 1,8 kg.Sortarea formelor este una...
MXY-6509
2 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Set Joc Casuta Educationala din Lemn cu Elemente de Sortare, Recunoastere Forme, Ceas si Cheie Usa pentru CopiiSPECIFICAȚII:
-vârstă: 3+.
-certificat: CE, EN71.
-material: lemn.
-dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 22x20,5x25cm.
-greutate: 1,5 kg.
-greutate cu ambalaj: 1,8 kg.
Sortarea formelor este una dintre cele mai populare jucării pe care un copil le poate folosi inca din prima etapa a vietii. Datorită acestei jucării, copilul practică coordonarea mâinilor și abilitățile de potrivire. Sortatorul tip de jucărie se caracterizează prin diferite forme și culori, este ideal pentru un copil care este interesat de lumea din jurul lui.Casa are mai multe niveluri de joaca și, în același timp, de învățare pentru cei mici. În față există o ușă cu închidere prin cheie pe șnur și in spate un ceas. Există orificii pe acoperiș la care trebuie fixate formele - formele pot fi de asemenea combinate cu șnur. În plus, o mică mașinută de jucărie roșie poate fi deplasată de-a lungul părții laterale. Atât de multe funcții ale casei ajuta copilul să-și dezvolte simțurile, să învețe despre principiile diferitelor obiecte și să dobândească noi cunostințe. În partea superioară a acoperișului există un mâner care permite copilului să transporte căsuța.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY15-6509

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...