Set joc interactiv pentru bebelusi, tip piscina cu diverse jucarii incluse 90x60cm

118.99 RON
Scurta descriere:
SPECIFICAȚII:-certificate: CE, EN 71-vârsta: 0+-Dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 90/90/60cm-Dimensiuni ambalat (lungime / lățime / înălțime): 55/60/8 cm-Greutate: 1,5 kgDezvoltare...
MXY-5639
2 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Set joc interactiv pentru bebelusi, tip piscina cu diverse jucarii incluse 90x60cm

SPECIFICAȚII:
-certificate: CE, EN 71
-vârsta: 0+
-Dimensiuni (lungime / lățime / înălțime): 90/90/60cm
-Dimensiuni ambalat (lungime / lățime / înălțime): 55/60/8 cm
-Greutate: 1,5 kg


Dezvoltarea corectă a copilului necesită, printre altele, furnizarea activităților interesante și sigure, în special în prima etapă a vieții. Distracție pe un fundal educațional interactiv, colorat, rotund, va oferi stimuli care ii ajuta pe copii să cunoasca lumea din jurul lor. Produsul poate fi de asemenea utilizat ca un loc de joacă pentru copii, deoarece are o margine rotundă.

Patul are motive grafice foarte atractive, pline de culoare, cu animale vesele. Datorită acestui fapt, copilul se poate juca pentru o lungă perioadă de timp, puteți crea povesti interesante pe baza acestora și, în plus, încurajați copilul să fie activ. Elastic, căptușit cu un înveliș moale, fixat în siguranță pe covor, brațele sunt împodobite cu material multicolor, care se adaugă în întregul set. In grupul vesel de prieteni sunt: leu din plastic, elefantul, crocodil si fluture din plus. Setul include, de asemenea fructe colorate: măr, banane și ananas.

În plus, pentru un joc mai atractiv, setul educațional conține 30 de mingi din plastic moale în 3 culori: albastru, roz și galben. Setul se monteaza fără scule. Toate elementele pot fi curățate la suprafață, iar animalele moi pot fi spălate manual sau în mașina de spălat. Structura materialelor folosite pentru realizarea matriței educaționale nu absoarbe apa, ceea ce face ca jocul să fie ușor de păstrat curat.


Producator:Palmonix
Cod:MXY10-5639

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...