Set jucarie casa de marcat cu afisaj LCD si efecte sonore, scanner si accesorii

59.99 RON
Scurta descriere:
CASA de marcat cu ACCESORII - O casă de marcat electronică cu un scaner este jucăria perfectă pentru fiecare copil care iubește să se joace. Setul include o casă de marcat cu un scaner și un c...
MXY-9537
3 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Set jucarie casa de marcat cu afisaj LCD si efecte sonore, scanner si accesorii

CASA de marcat cu ACCESORII - O casă de marcat electronică cu un scaner este jucăria perfectă pentru fiecare copil care iubește să se joace. Setul include o casă de marcat cu un scaner și un calculator . În timp ce se joacă, copilul poate plăti atât cu cardul cât și cu banii sub formă de bancnote și monede. Casa de marcat dispune și de un sertar în care copilul poate depozita monede. Toate elementele sunt multicolore și atractive pentru cel mic.
SCANNER - Datorită acestui lucru, în timp ce se joacă, copilul poate scana prețul, care va apărea pe display-ul casei de marcat. Trebuie doar să apropiați scanerul de produsul selectat și să apăsați butonul de pe dispozitiv. După calcularea sumei datorate pentru achiziții, puteți plăti pentru ele cu cardul, trecând cardul într-un loc desemnat monitorului. A doua opțiune de plată este cu bancnote sau monede.
Fiecare joc se poate baza pe un scenariu diferit! Calculatorul încorporat și capacitatea de a calcula suma datorată este cea mai bună metodă de a învăța operații matematice simple . În plus, copilul învață să se joace într-un grup și să cunoască valoarea banilor.
EFECTE SONORE - Casa de marcat are multe sunete interesante care fac jocul mai plăcut. Când cumpărăm, suntem însoțiți de o voce care descrie: numere și acțiuni efectuate în limba engleză, datorită cărora copilul va învăța rapid o a doua limbă în timp ce se joacă.
În plus, casa de marcat are butoane responsabile pentru: volum și două melodii care vor face distracția mai plăcută.
SPECIFICAȚII:
→varsta: de la 3 ani
→certificate: CE, EN 71
→alimentare: 3x baterii AA (nu sunt incluse)
→dimensiuni (lățime / lungime / înălțime): 23/13 / 20cm
→greutate: 0,5 kg
In set::
→Casa de marcat cu un scaner
→bancnote
→monezi
→Carduri de plată

O casă de marcat extrem de realistă pentru copiii cu un scaner de produse, bani „reali” și un card de plată este o jucărie căreia niciun copil nu-i poate rezista. Cu casa de marcat a copiilor, fiecare joc din magazin va avea succes. O casa de marcat cu accesorii este modalitatea perfectă de a vă distra alături de părinți sau de un grup de colegi.

Scanerul care vine cu casa de marcat pentru copii se aprinde și scoate un sunet caracteristic la scanarea produsului (ca într-un magazin real!), Astfel încât copilul să se simtă ca un adevărat vânzător. Casa de marcat cu accesorii dispune de un sertar, unde puteți ascunde suma datorată pentru produse. Totuși, acesta nu este un model învechit - puteți plăti și cu cardul aici, datorită cititorului de carduri încorporat !

Casa de marcat nu numai că garantează o distracție deosebită, ci îi învață și pe cei mai mici valorile banilor, regulile de bază ale cumpărăturilor, precum și operațiunile matematice simple (de exemplu, rambursarea restului). Un calculator real este încorporat în casa de marcat cu accesorii.

SCANNER
Mulțumită acestuia, copilul poate scana produsele, prețul articolului va apărea pe afișaj.Setul include bani sub formă de monede și bancnote și un card de plată.


Producator:IsoTrade
Cod:MXY28-9537

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...