Set jucarie masuta + accesorii pentru micii doctori, culoare Alb – Albastru

66.99 RON
Scurta descriere:
SPECIFICAȚII:-certificate: CE, EN 71.-vârstă: 3+.-dimensiuni (înălțime / lățime / lungime): 62x50x36.5cm.-greutate: 1,4 kg.Setul include:-masa medicului cu un robinet (poate fi de asemenea uti...
MXY-1401
1 in stoc
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Set jucarie masuta + accesorii pentru micii doctori, culoare Alb – Albastru

SPECIFICAȚII:
-certificate: CE, EN 71.
-vârstă: 3+.
-dimensiuni (înălțime / lățime / lungime): 62x50x36.5cm.
-greutate: 1,4 kg.


Setul include:
-masa medicului cu un robinet (poate fi de asemenea utilizat, de exemplu, ca o masă pentru schimbarea păpușii sau o masă de toaletă).
-perfuzie.
-ochelari.
-stetoscop.
-instrumente medicale specializate.
-termometru.
-pensetă.
-clește.
-foarfece.
-cutii colorate pentru medicamente.

Un set bogat echipat pentru micii medici este o jucărie care va încânta fiecare copil, fete sau baieti. O masă medicală pentru copii este o idee grozavă pentru un cadou care nu doar oferă distractie, ci și învață eficient. Setul îi va ajuta pe părinți să-i familiarizeze pe cei mai tineri cu serviciul medical, astfel încât să nu se teamă să viziteze un medic adevărat în viitor.

În set există o masă mare cu rafturi, blat și un robinet. Pe masuta exista loc nu numai pentru examinare și tratament, ci și pentru schimbarea păpușii. În plus față de masa medicală pentru copii, găsim, de asemenea, în set o mulțime de consumabile medicale, care se aseamănă iluzoriu cu cele folosite de medicii reali. Trusa pentru copii include, printre altele, un stetoscop, perfuzie, cutii de medicamente, un termometru, ochelari, pensete, clești și multe alte accesorii.

Setul unui mic doctor stimulează excelent imaginația celor mai tineri . Un copil poate transforma într - un adevărat medic care studiază ursi, păpuși, părinți, frați și bunici, și planurile și supraveghează tratamentul lor în timpul bolii lor. Bolnavii pot măsura temperatura, pot da droguri și chiar pot picura, dacă este necesar. Un kit de medic pentru copii preda, de asemenea, empatie, compasiune și primii pasi de prim ajutor . O masă medicală pentru copii învață prin joc care se poate transforma într-o adevărată pasiune pentru medicină. Jucăria este sigură pentru copii și poate fi folosită de la vârsta de 3 ani.


Producator:Palmonix
Cod:MXY22-1401

Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie

Adauga o recenzie
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Cadouri

Altii au cumparat si...