Spray reflectorizant pentru animalele de companie si cai Albedo100 , 200ml Kft Auto

Producator: AutoLux
143.75 RON
Scurta descriere:
Spray reflectorizant pentru animalele de companie si cai Albedo100 , 200ml -Nu este permanent. -Reflecta foarte puternic lumina in intuneric. -Este special creat pentru a fi aplicat pe blana animal...
BIT1B-1590153
7 in stoc
Livrare in 3 zile
+

Cumpără împreună

Descriere Produs

Spray reflectorizant pentru animalele de companie si cai Albedo100 , 200ml Kft Auto

Spray reflectorizant pentru animalele de companie si cai Albedo100 , 200ml

  • -Nu este permanent.
  • -Reflecta foarte puternic lumina in intuneric.
  • -Este special creat pentru a fi aplicat pe blana animalelor de companie (catei, pisici) sau pe cai.

Albedo100 Horse and Pets Spray este util cand doriti sa va plimbati seara catelul sau chiar pisica. Poate fi deasemenea folosit si de cei sunt pasionati de calarit, acesta aplicandu-se direct pe cal.

Acest spray in combinatie cu Albedo100 Invisible Bright aplicat pe dumneavoastra, va creste considerabil gradul de vizibilitate pe timp de noapte fata ce ceilalti participanti la trafic.

Cum functioneaza acest spray?

Albedo100 Horse and Pets este cel mai eficient cand este aplicat pe blana animalelor.Cel mai ideal ar fi sa il aplicati pe partile corpului care se afla in miscare, cum ar fi soldurile sau coada pentru a beneficia din plin de proprietatile reflectorizante ale acestui spray.

Acest spray reflectorizant nu va afecta in nici un fel sanatatea animalului dvs sau blana acestuia.Vopseaua aplicata se curata usor cu apa calduta si cu sapun sau sampon.

Puteti testa acest efect de reflexie , aplicand o sursa de lumina spre suprafata pe care ati aplicat spray-ul sau puteti urmari dintr-o masina aflata la distanta cu farurile pornite.

Cum se foloseste acest spray ?

1- Intotdeauna folositi spray-ul in spatii deschise sau in incaperi bine ventilate. Agitati flaconul circa un minut inainte de aplicare. Deasemenea mai este necesar sa il agitati si in timpul aplicarii.

2- Dupa ce l-ati agitat aplicati imediat de la o distanta de aproximativ 30 de centimetri. Flaconul trebuie tinut in pozite verticala cu pulverizatorul in partea de sus.Nu trebuie sa reaplicati pe aceasi zona de mai multe ori vopseaua, o singura data fiind de ajuns.Se usuca in cateva minute la temperatura normala a camerei .

3- Dupa aplicare trebuie curatat pulverizatorul , tineti spray-ul in pozitie verticala cu pulverizatorul in jos si apasati pe acesta 1-2 secunde.

Vopseaua dupa aplicare poate rezista pana la o saptamana.

"Producator:AutoLux
Cod:BIT2B-1590153
Produs livrat de ManiaMall.
Produs cu Garantie.
Produse sigure si de calitate.
Orice produs ManiaMall este asigurat pana la primirea coletului de catre client.
Produs in limita stocului disponibil.
Pozele pot avea caracter informativ.


Altii au cumparat si...